Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MissLady hvala,saj naša je tudi že jedla gobe samo so me forumi malo zmedli pa saj tistih par žličk kot jih bo ona pojedla ji pa tudi ne more škoditi ne?! čebulka

ČETRTEK:

Lazanja in zelena solata:

pictures_071_595

Pozdravček!

mmmmm, te slike se prav "nesramno" ponujajo, samo še ugrizniti bi bilo treba... !

kočerja: "falš" ričet, skeda smrdljivke(najbrž zadnja letos) z vročim kisom in krompirjem, zavitek iz svežih fig

in grozdja

lp

mišzmoke

stročji fižol in krompir v koščkih z ocvirki, smetano in poprom.

rimljanka

Bom kar tukaj napisala, pa me popljuvajte, če želite: ja, tudi tistih par žličk gob lahko škodi dveletnemu otroku!!!!!!! In ugotovitve, kot so: moj jih je že jedel, čeprav jih odsvetujejo, pa mu nikoli ni bilo nič - po moje ne držijo vode. Ampak to je samo moje mnenje, otroci so itak vaši.

lp

cervus

polarbear je napisal/a:
Pipči polarbear

Ja, polarbear, od kod si pa ti???? Pri nas smo pipčem zmeraj pravili pipči, danes se pa sliši sam ta nova pogruntacija - njoki...... Lepo je spet za kako besedo videt, da pa le ni čisto v naftalinu.....

lp

cervus

Zakaj bi te kdo pljuval, elaphus. Si se že čutila poklicana, da to poveš.

Sama sem videla že enoletnega otroka, ki še hodil ni, pa so mu starši dali za jest vložene šampinjone. Njihova logika je bila, naj proba čim več različnih okusov in jedi. Takrat sem se komaj zadrževala, da mi oči niso krožile v jamicah okrog in naokrog, ampak... Vsak po svoje, jaz tudi ne bi dala dveletnemu otroku gobe. Štorovk še posebej ne.

Moj sine in hči gob še nista poskusila. Stara sta pa skoraj štiri in dve leti in pol.

Aja, danes sem brez boljše polovice, sem si pripravila jurčke z jajčki  Sine je zraven jedel breskev, hči pa pomarančo. Itak nista bila lačna, sta v vrtcu jedla. Če bi kateri slučajno rekel, da bi probal, bi dala. Sama od sebe pa jima tole ne bi pripravila.

Vilma

Za posladek mi pripada temna čokoladica z bučnimi semeni in bučnim oljem.

Prvič poskusila, pričakovala sem več okusa.

Mogoče manjka kakšno bučno seme več, pa bi bilo bolj polnega okusa.

Vilma

Ledvičke in pire krompir:

Jedilnica za lepo vreme, se ni splačalo mize premikat, sonca niti za vzorec.

ežoj
Mmm, ežoj, vse po mojem okusu - od hrane, do vina, prta, jedilnice. Izborno. Dobrojedka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti