Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

No pa sem nazaj,mula je skuhana ,!! danes po dopoldanskem potepanju po gozdu (nabrala 2 košari štorovk) samo hrenovke in krompirjeva solata sedaj pa sledi vlaganje lahko noč vsem! čebulka

Danes McJapaja:

faširani šniclni (s poudarkom na majaronu in peteršilju)

krompirjeva solata (s čebulo, soljo, poprom, oljem in kisom, rahlo razredčenim z vodo)

cockta

Čebulka, lepo prosim za recept za kuhano mulo

japaja

katti je napisal/a:

Hvala za razlago, bom probal 1X tvoj recept vanja.

katti

Ne razumem

Vanja
danes: piščančja obara beva

[citat=--Vanja_v_ZDA--]

[citat=--katti--]

Hvala za razlago, bom probal 1X tvoj recept vanja.

katti[/citat]

Ne razumem

Vanja/citat]

Za recept za špecle[

katti
Goveja juha z rezanci, paradižnikova omaka in svedrčki, solata
Danes ajdova kaša z jurčki,solata Majdina
Danes rižota s štorovkami za tamalo-2 leti- pa ne vem ali bi ji dala rižoto ali ne,malo sem pobrskala po forumih pa povsod piše da gobe šele po 6.letu sicer jih je že jedla na pizzi,ponavadi jih skoraj vse poje pa ji niso škodile tako da ne vem ji bom verjetno skuhala juhico in pire krompir mesa pa tako ne mara lep pozdrav! čebulka
Včeraj pečen file divjega lososa, krompir v kosih in kremna špinača. Danes rižota iz ješprenja s puranjim mesom in zelenjavo, radič v solati, za sladico pa hruškova kupola. Ninja24

Čebulka, moj 3 letnik že celo gobarsko sezono letos veselo malica gobe... pa tudi kdaj prej je zmazal kakšno gobovo juhico v gostilni... pa mu ni bilo nikoli nič. Nisem niti pomislila, da mu nebi smela dat...

MissLady

Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 30. 2010 12:52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti