Ja ežoj ne vem, če si bil tako priden kot praviš. Na sliki vidim, da muce nekaj malcajo.![]()
Danes- polžki z paradižnikovo omako.
Včeraj pa tople kumare z kromirjem. Sem jih delala prvič, o
saj res, še resept moram ocenit.
Ja ežoj ne vem, če si bil tako priden kot praviš. Na sliki vidim, da muce nekaj malcajo.![]()
Danes- polžki z paradižnikovo omako.
Včeraj pa tople kumare z kromirjem. Sem jih delala prvič, o
saj res, še resept moram ocenit.
Kaj pa so to špecli Dragička?
| katti je napisal/a: |
Kaj pa so to špecli Dragička?
|
Upam, da Dragička ne bo jezna name, ker odgovarjam. Špecli so sveže testenine (vlivanci), ki jih množično kuhajo in pripravljajo na Bavarskem, v Švici in še mogoče kje. Tukajle je moj recept.
![]()
![]()
http://www.kulinarika.net/recepti/12008/testenine/specl
Ko se jaz pripravljam na odgovor, Vanja je že bolj urna.
Še slikica "strojčka".

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 28. 2010 19:40Dragička, kje pa si kupila svoj strojček za špecle? Nekako si ne predstavljam ribežna za to opravilo.
![]()
Naor, jaz si tudi ne predstavljam, kako bi šlo na ribežn, ker je testo zelo tekoče.
Če imaš kako ponev, ki je ne rabiš več, naj ti mož zvrta vanjo promerno velike lukjne. Ne bo ti treba zapravljati oz. bo lahko šel višek v budget za čevlje, pa še reciklirala boš. ![]()
![]()
![]()
![]()
Naor, v Mulerju - nekaj okrog 19 E.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Ajdov kruh z orehi