Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

goveja juha z zdrobovimi ckočki, pražen krompir, bučne polpetke, panirane dežnikarice in skleda zelene solate in skleda kumarično paradižnikove solate in buča
Danes:pečen piščanec,krompir z rukulo,paradižnikova solata. Jutri:slivovi cmoki,kompot ali solata. Milži
Kosilo ata Egona in mame Drage (Kare).. (Mamamia, hvala za namig ): - minestrone juha iz vrečke - pečen krompirček z mnnogo šatraja - zadušeni (?) ostanki vlaganja (jajčevci, paprika, paradižnik, bučke...) z mnogo ego, pardon!, eko začimbami... - nekaj s slivami, kar naj bi bilo štrudelj, pa je izpadlo kot štrudljeva potica (tukaj nastopita ata in mama s svojim stavkom: "Točno tako sem si današnjo sladico predstavljala!" Tomorrow is just another yesterday ali prosto po Guglu: brez veze se sekirat! japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 17. 2010 13:48

sv. zrezki na zelenjavni podlagi (dušen por, čebula in paprika), krompir v kosih, rdeča pesa

Balenka

Danes: rižota s piščančjimi krili, riž arborio, nič pocast, nič al dente ( ne maram surovega riža ), ravno tak k mora bit:

Jedilnica in prt isti, kuhar tudi!

ežoj

Danes zelo preprosto: pašta fižol, kava PRED kosilom, na lepi lokaciji.............pita z marelicami, robidami in mandljevimi lističi pa pozno popoldan.

rimljanka

Jaz grem pa sedaj domov pogledat, kako so sinu uspele tople kumare s krompirjem (prvič je sam kuhal kaj takega) in pa hrenovke.

rrr

Baskovski piščanec (bere se imenitno, ampak so to v resnici popečeni kosi piščanca z veliko čebule, česna, paradižnika, paprike in bučk - te bučke so moj umislek, originalni recept jih nima), riž. Za posladek bi morala biti metova potica, pa je ni, ker se je kuharica potepala.

lp

cervus

TOREK:

Po zgodnjem kosilu še "kovečerja" na žlico - zelenjava v loncu.

Pozdravček!

Saj nevem, če je tu pravi prostor, kjer lahko vprašam dragičko, kako daš gor slikico. Jaz jih imam v datoteki in jih ne znam prenest sem gor oz. niti ne v foto album. Hvala za odgovor! leonka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti