Bolj enostavno in poceni ne gre
sv. zrezki na zelenjavni podlagi (dušen por, čebula in paprika), krompir v kosih, rdeča pesa
BalenkaDanes: rižota s piščančjimi krili, riž arborio, nič pocast, nič al dente ( ne maram surovega riža ), ravno tak k mora bit:

Jedilnica in prt isti, kuhar tudi!
ežojDanes zelo preprosto: pašta fižol, kava PRED kosilom, na lepi lokaciji.............pita z marelicami, robidami in mandljevimi lističi pa pozno popoldan.
Jaz grem pa sedaj domov pogledat, kako so sinu uspele tople kumare s krompirjem (prvič je sam kuhal kaj takega) in pa hrenovke.
rrrBaskovski piščanec (bere se imenitno, ampak so to v resnici popečeni kosi piščanca z veliko čebule, česna, paradižnika, paprike in bučk - te bučke so moj umislek, originalni recept jih nima), riž. Za posladek bi morala biti metova potica, pa je ni, ker se je kuharica potepala.
lp
cervusTOREK:
Po zgodnjem kosilu še "kovečerja" na žlico - zelenjava v loncu.

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

French toast s sadjem