Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, vse si prav povedal, le vrečko mora zamenjati za košaro.Pravi gobar mora imeti košaro.Vidiš, to je dolgoletna vzgoja, ki pride v kri.Pozitivne misli pa delajo čudeže.Zadnjič je na svoji oddaji Oprah predstavila moškega, ki je zadel nekaj miljonov dolarjev.Njegova žena je povedala, da je bil prepričan, da bo enkrat zadel veliko denarja in glej ga, res se je zgodilo.Mi smo bolj skromni in bi bili zadovoljni že s par jurčki.Pa poskusite.Jaz ne grem v gozd, ker me klopi preveč ljubijo.Dragička, se že veselim tvoje slikice! naor
Skočim do trga, fotoaparat mi neki ne dela ! pa sem hotla tko otmeno mal izzivat z gobami... Kosilo skuhano: - en navaden čušpajz "sve i svašta" - pohane bučke in pohani jajčevci - mrzel nesladkan čaj iz nabranih zelišč (ni Herbalife!) japaja

PONEDELJK:

Vampi s krompirjem in zelena solata:

Pozdravček!

Včeraj: juha z lisičkami in gobani, pražen krompir, pečene perutke, zelena solata in zeljna Danes: musaka, šobska solata, jabolčni zavitek Jutri: filane paprike, pire krompir, zelena solata

Danes:

jedilnico in prt ste prepoznali, kuhar " ta lepi " ( prosto po rimljanki )!

ežoj
Včeraj malo po mehiško....polnozrnate tortilje z nadevom iz mletega mesa, sladke koruze in paprike ter dodatkom tabasca. Danes zelenjavna juhica a la pospravimo po vrtu in krompirjevi breskovi cmoki z veliko cimeta. Jutri predvidoma marinirani kosi piščanca, krompirjeva tortilja z zelenjavo in češpljeva pita. Ninja24

goveja juhica z rezanci, rižota z zajčkom, rdeča pesa

Balenka
Danes pečena koruza direkt iz vrta na roštilj,zraven pa refried beans..Ne vem kako bi to prevedel v Slovenščino,je pa to nekakšen fižolov pire z mnogo čilija Moram enkrat preplonkat recept in poslikat pripravo... polarbear

Ajmoht, slivovi cmoki iz krompirjevega testa, kompot

Nena

paradižnikova juha z rezanci, zrnat fižol z ocvirki, zelena solata

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti