jertca v omaki,pire krompir,jabolčni zavitek![]()

French toast s sadjem
jertca v omaki,pire krompir,jabolčni zavitek![]()
Mi2 pa danes sojine polpete, zeliščni riž solata iz paprik in paradižnika. Včeraj gobice z jajčki,
jutri pa filana paprika in pire krompir.
Kisla juhica z lisičkami, zraven popečen kruh, namazan s česnovim maslom
Palačinke
BrgitaČETRTEK:
Rižota z morskimi sadeži, paradižnik s feta sirom, zelena solata:

Pozdravček!
kaneloni, sv. ribica, šopska solata, mešana solata
Balenka| japaja je napisal/a: |
| Sem sama doma in bom še nekaj dni sama doma.Torej je čas za kontemplacijo... ..................................................... ..................................................... japaja |
Ma kakšna kontemplacija neki, izkoristimo priložnost, pridem jaz ( itak mi se maje sloves o razvratnem življenju, pa moram to mal popravit ), moramo izkoristit čas.
dragička, a ti ne veš, da rižota mora bit pocasta in riž le napol kuhan ( slednjemu rečejo al dente )?
A sem pravil kaj hoče za kosilo japonski cesar, ko bi rad pojedel nekaj res dobrega? A da nisem? Torej gre v kuhinjo, ko ga kuhar zagleda, takoj pokliče.......... a da nisem tega povedal. Ob priliki bom. No, enolončnica ( če hočete čorba ) od blitve, postrežena v cesarskem vrtu:

Cesar si misli, da je še bolj okusna, če ne pozabijo česen. Misli si tudi, kolk je lepo bit cesar, ker si takega kosila navadni podložniki ne morejo privoščit. No, cesar se lahko tudi moti ( pripomnem jaz ).
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Rogljič Croque Madame