Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Smo bili mal na morju, pa smo kar ven hodili jest

nedelja: fast food v Mandrah - ribice in lignnji v mandraču

ponedeljek: orada in jadranski lignji pri Nonotu v Kolanu

danes: pljeskavica doma

andreja č.

V nedeljo smo roštiljali in nam je ostalo toliko mesa, da ga že 2 dni jemo :))))

nedelja: postrvi na žaru, sardele na žaru, mešano meso na žaru  + šobska solata

ponedeljek: zelenjavna juhica, ostanki mesa na žaru  + solatka

torek: porova juhica, ostanki mesa na žaru  + solatka

sreda: porova juhica od včeraj in ZIHER NE BO meso iz žara, ker ga imam že polen kufer

MissLady

aja saj res, danes bojo pohane marele.... je bila mami že zjutraj v gobah in so mi pripadle marele

MissLady
Petek: pizza Sobota: rostiljada Nedelja: krompir v kosih in strocji fizol, zabeljeno z ocvirki Ponedeljek: boranja, pire krompir, solata Torek: dunajski zrezki, pecen krompir, solata Sreda: makaronflajs, kumare s krompirjem v solati zvitorepka
PS: Matr, Jade, prov zoprna si ! zvitorepka

Včeraj: pleskavica s kajmakom, pečen krompir, šobska solata

Danes: Zuriški puranji sote s šampinjoni, Krompirjevi rosti (oboje iz Goljatove knjige Jedi s perutnino), kumare v solati

Nena
Danes: bučkini zrezki in paradižnikova solata Jutri: filana paprika in pire krompir Jannaa

Danes grem do vaškeg ribnika, medicinski razlogi, moram poskrbet, da mi omega tri ne pade pod dovoljeno mejo. Torej danes, cipl brezrepi ( ciplos zasavikus, :

En je postrežen brez pomfrija, ta drug pa brez krompirja z blitvo. Zraven, seveda, vino po receptu ( najmanj pol litra in največ liter ( bilo je bližje litru ).

Zraven so pomagali ( kolikor jim je bilo dopuščeno):

Nobene svobodnih nazorov ni bilo v bližini, pol je bila na vrsti kontemplacija o slavi cesarstev ( pa je res škoda, da nisem cesar )

ežoj

SREDA:

Sladko zelje s paradižnikom, pire krompir, hrenovke:

Pozdravček!

Filana paprika....mmmmmm omaka iz domačih paradižnikov je brez konkurence polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti