Smo bili mal na morju, pa smo kar ven hodili jest
nedelja: fast food v Mandrah - ribice in lignnji v mandraču
ponedeljek: orada in jadranski lignji pri Nonotu v Kolanu
danes: pljeskavica doma
andreja č.Smo bili mal na morju, pa smo kar ven hodili jest
nedelja: fast food v Mandrah - ribice in lignnji v mandraču
ponedeljek: orada in jadranski lignji pri Nonotu v Kolanu
danes: pljeskavica doma
andreja č.V nedeljo smo roštiljali in nam je ostalo toliko mesa, da ga že 2 dni jemo :))))
nedelja: postrvi na žaru, sardele na žaru, mešano meso na žaru
+ šobska solata
ponedeljek: zelenjavna juhica, ostanki mesa na žaru
+ solatka
torek: porova juhica, ostanki mesa na žaru
+ solatka
sreda: porova juhica od včeraj in ZIHER NE BO meso iz žara, ker ga imam že polen kufer ![]()
aja saj res, danes bojo pohane marele.... je bila mami že zjutraj v gobah in so mi pripadle marele ![]()
Včeraj: pleskavica s kajmakom, pečen krompir, šobska solata
Danes: Zuriški puranji sote s šampinjoni, Krompirjevi rosti (oboje iz Goljatove knjige Jedi s perutnino), kumare v solati
NenaDanes grem do vaškeg ribnika, medicinski razlogi, moram poskrbet, da mi omega tri ne pade pod dovoljeno mejo. Torej danes, cipl brezrepi ( ciplos zasavikus,
:

En je postrežen brez pomfrija, ta drug pa brez krompirja z blitvo. Zraven, seveda, vino po receptu ( najmanj pol litra in največ liter ( bilo je bližje litru ).
Zraven so pomagali ( kolikor jim je bilo dopuščeno):

Nobene svobodnih nazorov ni bilo v bližini, pol je bila na vrsti kontemplacija o slavi cesarstev ( pa je res škoda, da nisem cesar )
ežoj
SREDA:
Sladko zelje s paradižnikom, pire krompir, hrenovke:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Malinini razpokančki