Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj ni bila rižota, ampak gobova juha z lisičkami, pariški zrezek, popečen krompir z čebulo, motovilec in zelena solata z redkvicami Danes: goveja juha z rezanci, zelenjavna piščančja rižota, solata za moža pa golaž in kruhov cmok, za posladek zavitek skutin zavitek

SREDA:

Telečji ajmohc s cmočki:

picture_3825_595

Pozdravček!

Včeraj: goveja juha z kroglicami, telečji zrezki v omaki, pečen krompir, dušene bučke, zelena solata, radič, motovilec, višnjev kompot Danes: zelenjavna juha, pire krompir, pečen losos, pečene bučke , zelena solata, radič Jutri: zelenjavna juha, makaronovo meso, brokoli, zelena solata, radič, pečena jabolka NENA58
Mišzmoke, "vozi Miško" je pesem iz srbske serije "Kamionđije" s Čkaljo in Pavlom Vujisičem. Super serija, mnogo smeha in komičnih situacij .... Upam, da imam prav ter da nisem kaj zamešala.

vikica je napisal/a:
Mišzmoke, "vozi Miško" je pesem iz srbske serije "Kamionđije" s Čkaljo in Pavlom Vujisičem.
Super serija, mnogo smeha in komičnih situacij ....
Upam, da imam prav ter da nisem kaj zamešala.

, malo pa že! "Vozi, Miško" je vzklik iz filma "Ko to tamo peva", igra pa v njem tudi Pavle Vujisić. Nič zato, vseeno hvala za poskus, mene je bolj zanimalo, kakšna hrana se skriva za tem imenom, predvsem pa, če jo moraš jesti z zavezanimi očmi ( tako vozi Miško avtobus)

lp 

mzm

sam_0598_290sam_0600_290

Danes za kosilo: včerajšnji pasulj in današnji flancati.

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 01.dec 2010 14:21

In še ena iz tega enkratnega filma: "I tata bi, Miško!" ( Čisto prepričana pa nisem, če je rekel Miško !)  Res mojstrovina!

Danes:beli žganci, dušeno kislo zelje, suha rebrca. Dobro, ampak kile kar same hitijo navzgor. Kdaj bo konec zime, pa regrat za kosilo?

naor
Rekel je: "I tata bi, sine." :) svoj čas sem ga znala na pamet ... :) Mi smo danes divj(ačinsk)i ... srnini medaljoni v omaki z brusnicami in kostanji, polnozrnati kruhovi cmoki, brusnice in kostanj pa, poleg tega, da so bili že v omaki, tudi kot majhna priloga. :) Za na vrh pa ajdova rolada. Njam! s0ncek*

Ja, sonček, točno, sem vedela, da nekja ni prav. Še danes nekateri radi rečejo ta stavek.

naor
Ja filme smo pošlihtali ampak še zdaj ne vemo, kaj se skriva na plošči Vozi Miško ? Bi bilo dobro izvedeti. lp hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti