Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sdc10979_595

skuše

copy_of_sdc10960_290sdc10964_290

cikorija                                                                 brokoli

sdc10952_595

pečene pituralke

lp

mzm

Kaj pa so to Pituralke

Matjaž

kosilo1_079_290kosilo1_077_290kosilo1_078_290

Včeraj bolj solatasti dan, zaradi nedeljske obremenitve želodca  :

porova juha, domač kruh, mešana solata, pesa, paradižnik z belim sirom in pečen krompir.

katti

Evo, kolikor te poznam, ti bodo pituralke všeč, Matjaž, sttara sorta hrušk je to, a ne, mišzmoke?

Danes: zelenjavna čorba, Vozi Miško plošča za 2 plus eni mali ćevapi, Sarajevsko pivo, tufahije, kava kot se šika, z ratlukom in sploh................... V prijazni družbi dveh prijateljic, na lokaciji, razvidni, če ste pozorni.

Priporočam.

rimljanka

matjaž je napisal/a:

Kaj pa so to Pituralke

Matjaž

Pituralke so hruške, miš z moke jih ima zelo rada, kar poglej na 1347. stran tega foruma, Matjaž

lp

cervus

kosilo1_080_290

Danes pa dva "menija",

prvi segedin,

drugi pa riž z korenčkom, tuno in surimi p. ter solata iz stročjega fižola- kifelčarja.

katti

Matjaž, kot je rekla rimljanka, stara, stara sorta hrušk, pri nas se jih ponovno  goji (sadi, bho)  v Brdih, kar je meni znano.

elaphus, ti pa imaš spomin....

Kaj je pa plošča Vozi Miško , že samo ime me spravi v dobro voljo...

lp

mzm

Včeraj: beli rezanci in kitajsko zelje s krompirjem

danes: zelenjavni zrezki in krompirjeva solata.

Jannaa

Danes:

- kisla repa s čebulo in ocvirki

- pire krompir

- krvavice

Po kidanju (če bo popoldne še treba):

- čaj z rumom in piškotki

Posladek:

- pogled skozi okno

japaja

Japaja, jaz pa sem si posladek, kot bo tvoj pripravila kar ob jutranji kavi. Čisti užitek. In si ga bom privoščila še po kosilu, pa po večerji!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti