Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V teku akcija ( vse do štipendije ) praznimo zmrzovalnik. Torej iz zmrovalnika, zelje:

img_7528_595

ežoj

Kaj pa je to, ežoj, menda Žižkova mineštra?

nola

Piščančja obara z žličniki

Jannaa

torek: polnjena pečena bedra in pečen krompir, zelena solata

sreda: makaronflajš, solata

tanjaj

Svinjski zrezki z mandlji in sezamom, gratiniran krompir, kitajsko zelje in rdeč radič v solati, 

gratiniran_krompir_zrezki_s_sezamom_in_mandlji_595kitajsko_zelje_290

Nena
Danes: gratinirana polenta z mozzarello in pršutom, piščanec v omaki, mešana solata (radič, rdečo zelje, fižol) Čokoladno - orehovi muffini breskva
Danes:juha,čufte,riž,solata. Jutri:obara, ajdovi žganci,solata. Milži

Občudujem vas kako kuhate med tednom. Jaz si to lahko privoščim samo v nedeljo saj delam deljeno in sem čez opoldne doma samo eno dobro uro zvečer pa pridem domov po sedmi uri in se mi tudi ne da kuhati za drug dan. Tako da čez teden kuham na hitro ali pa vzamem kaj iz skrinje kadar mi pač v njo kaj uspe dati. Res ste čudoviti. Zelo rada pa preberem kaj skuhate da dobim kakšno idejo saj se da tudi na hitro kaj pripravit. Lep večer vsem.

irena66

irena66, po moje večina tistih, ki med tednom kuha popolne obroke, ni v službi, vsaj ne v tako časovno obremenjujoči, kot je tvoja. No, seveda obstajajo izjeme, da ne bo hude krvi. rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 16.nov 2010 19:56

Pa še malo pozna sladica - sadna kupa, ki jo je tokrat pripravil mož. 

sadna_kupa_290

Nena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti