V teku akcija ( vse do štipendije ) praznimo zmrzovalnik. Torej iz zmrovalnika, zelje:

V teku akcija ( vse do štipendije ) praznimo zmrzovalnik. Torej iz zmrovalnika, zelje:

Kaj pa je to, ežoj, menda Žižkova mineštra?
nolaPiščančja obara z žličniki
Jannaatorek: polnjena pečena bedra in pečen krompir, zelena solata
sreda: makaronflajš, solata
tanjajSvinjski zrezki z mandlji in sezamom, gratiniran krompir, kitajsko zelje in rdeč radič v solati, ![]()

Čokoladno - orehovi muffini
breskva Občudujem vas kako kuhate med tednom. Jaz si to lahko privoščim samo v nedeljo saj delam deljeno in sem čez opoldne doma samo eno dobro uro zvečer pa pridem domov po sedmi uri in se mi tudi ne da kuhati za drug dan. Tako da čez teden kuham na hitro ali pa vzamem kaj iz skrinje kadar mi pač v njo kaj uspe dati. Res ste čudoviti. Zelo rada pa preberem kaj skuhate da dobim kakšno idejo saj se da tudi na hitro kaj pripravit. Lep večer vsem.
irena66irena66, po moje večina tistih, ki med tednom kuha popolne obroke, ni v službi, vsaj ne v tako časovno obremenjujoči, kot je tvoja. No, seveda obstajajo izjeme, da ne bo hude krvi.
rimljanka
Pa še malo pozna sladica - sadna kupa, ki jo je tokrat pripravil mož. ![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Burek z lahko solato