Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petek: lasagne Sobota: mesne kroglice, pecen krompir, solata Nedelja: polnjen piscanec, pecen krompir, ajdova kasa z gobami, solata Danes: segedin s kruhom zvitorepka

Petek: lignji na žaru s tržaško omako, solata.

Sobota: Piščanec na soli, solata.Nedelja: Musaka in solata ter pecivo za požrešne sosede.

Danes nekaj na hitro, verjetno široki rezanci s tartufi in solata.

Vilma

Danes za jutri (pri sosedovih): zajček in krompirjevi svalki. Aja, še motovilec s fižolom v solati.

zajec1_290

Mlajši članici sem naredila proseno kašo z jabolki. In ker ji ni šla ravno po grlu, sem jo jaz imela za sladico :

prosena_kasa_290

MM
Danes: makaronflajš, motovilec z zeleno solato
Na tem portalu iščejo Naj Veganski Recept! Če koga zanimajo malo drugačeni recepti, predvsem pa včasih brez mesa, pa nimate idej. .)Super nagrade. Kompleti ekoloških živil, mešalnik blender,.... http://www.ekomagazin.si/Novice/Novice/Iscemo-Naj-Vega tinkara2010

Danes enolončnica ( čorba ) od zelja:

ežoj
Danes: dušeno rdeče zelje in kuhane hrenovke. Jannaa

Danes: Fižolovo enolončnico s chorizo klobasico (piščančjo). Pa kokosove marshmellows bomo testirali za  peko in pekli Brazilske sirove kruhke.

Jao, bo veselo.

Vanja
Danes:porova juha, zelenjava in piščanec kuhana na pari,zelena solata. Milži
danes:goveja juha z ribano kašo,pečen krompir,pečen piščanec/pečena vratovina,radič ninkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti