Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Japaja, dobro ste jedli. Pri nas pa nedeljska klasika. Jaz letečega meska ne jem ( saj to zdaj že veste ), ostali se pa ne pritožujejo. Pa je vse v redu. Rada pa pogledam v tuje lonce in imam kaj videti. Čez slovenske gospodinje jih ni!!

naor
Danes: goveja juha z jetrnimi cmoki, goveje meso, pražen krompir in hrenova omaka. Za sladico pa vanilijev mlečni šodo . Jannaa

NEDELJA:

Goveja juha, kisla repa, matevž, pečenice in krvavice; za posladek blejske kremšnite in blejska grmada.

Pozdravček!

Danes za jutri :

Del našega krdela si je zaželel lazanjo. Dodala sem še mešano solato.

lazanja_290mesana_solata_290

Mlajša članica se je morala sprijazniti z brokolijevo juho:

brokoli_-_spela_290

Za sladico sladoled (pravi hit v naši hiši, odkar ni več omejitev)

MM

Predvidevam, da je dragička uživala nekje na gorenjskem .

Prav pusto javljanje je tole brez slikice

MM

...je kar na Dolenjskem bilo.

Eni drugi pa prišli z rajanja iz Gorenjske, sproti prinesli dobrote.

Pozdravček!

Še dobro, da je Slovenija tako majhna .

Joooj, mi je cukr padel, že ob misli, na te gorenjske dobrote.  Mogoče pa je to samo kakšna ideja za jutrišnjo sladico .

MM

Ooooh, blejska grmada! Kaj bi jaz naredila za eno porcijo. No, v resnici, samo za pol porcije.

Vanja
Nedelja: bučkina kremna juha, pečena račka, mlinci, rdečo zelje, , kostanjev sladoled in . Jutri bomo jedli ostanke od današnjega dne. breskva
Sobota: sarme, pire krompir Danes:goveja juha z zdrobovimi žličniki, pečen piščanec in svinjski kare, pečen krompir, rdeče zelje z jabolki, grah v omaki, fižolova solata z redkvijo, motovilec, pita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti