Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sreda: pire krompir, sladko zelje s slanino, hrenovka četrtek: kruhovi knedlji, goveji zrezki v omaki tindof

PETEK:

"Odščipanci", pečen krompir in pečena paprika s česnom:

Pozdravček!

Petek: goveja juha z ribano kašo, dunajski zrezki, leča z gobami, zelena solata. Sobota: goveja juha z ribano kašo, svinski zrezki z mehiško zelenjavo, ajdova kaša, stročji fižol v solati. breskva

ežoj je napisal/a:

Uf, Uf rimljanka, tisto mi je nekam znano! Škoda da nisi posnela gostov, a je bil morda kje v bližini, kakšna njegova exelenca ambasador, pol bi samo še manjkala moja exelenca ( ali pa morda tudi ne )

ežoj

Ne izzivaj, ker SEM posnela nj. ex. ambasadorja in tvojo ex. tudi....................je ful fajn fotka (ampak ne sodi med Kaj bo jutri za kosilo, no......).

rimljanka - zasebno mnenje
SOBOTA:piščančja obara z žličniki,domači kruh,zelena solata,marelični kompot ekorenci
sobota: sploh nevem kaj! Morda široke rezance v smetanovi omaki s kozicami in skleda solate. buča
SOBOTA: koruzni žganci,kisla repa z ocvrki,pečenice ninkica
Petek: segedin golaž Sobota: čevapčiči, pražen krompir, rdeča pesa Nedelja (jutri): goveja juha, pečene piščančje kračke, pomes, zelena solata krinolina
sobota: piščančje perutničke, pečen krompir, pečena paprika, paradižnikova solata nedelja: goveja juha, pražen krompir, rdeče zelje sabina banči

SOBOTA:

goveja juha z zdrobovimi knedli; testenina z zelenjavno-mesno omako; radič s krompirjem:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti