Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: piščančji file v smetanovi omaki, pire krompir, veliko zelene solate torek: kumarična omaka(zame in otroke), hrenovke, vampi (za moža), krompir v oblicah. Čao! kmetka

PONEDELJEK so bili ostanki od nedelje.

TOREK:

imeli smo slavljenca, pa je bila bolj suha varianta:

Pozdravček!

Torek: golaž z mletega mesa in stročjega fižola, pire krompir, pecivo metka s čokolado.

MM
SREDA: goveji zrezki v šampinjonovi omaki,široki rezanci,radič v solati ninkica
PETEK: gobova juha, biskvit z luknjami SOBOTA: goveji golaž, kruhovi cmoki, paradižnikova solata (še kar z domačega vrta) NEDELJA: goveja juha z jajčnimi vlivanci, pražen krompir, govedina iz juhe, sladko zelje kot priloga, paradižnikova solata PONEDELJEK: goveja juha, pizza (pol s tuno, pol navadne), solata TOREK: goveja juha, pire krompir, blitva v omaki, pečena govedina, paradižnikova solata SREDA: brokolijeva kremna juha s piščancem, biskvit z luknjami (jim je bil v petek tako všeč, da hočejo še)
Danes kupim 1 kg mletega govejega... Danes pripravim - polpeti ali stefani pečenko, polovičko spečem že danes), dam v skrinjo, jutri zvečer vzamem iz skrinje in me počaka v hladilniku do petka, ko se vrnem iz službe... zraven špinača (kupljena tista gotova, ki se samo pripravi), pire (iz vrečke) - pomeni, da sem v službi do 16. ure, do doma 10 minut, kosilo bo na mizi ob 16.40 uri. z ostalega pol kilograma mletega bom danes naredila musako s krompirjem, trdo kuhanimi jajci in mletim mesom. Tudi preliv pripravim danes, jutri pa samo prižgem pečico, preliv (jajce, smetana, sol, poper, parmezan) polijem po musaki, speče se 30 minut; ta čas naberem radič in to je to. Jutri in v petek. Danes pa kuha mož. Desanka
PON: Frigani kalamari in ocvrti sardoni v bližnjem lokalu =) TOR: Morska rižota, puding SRE: Pečena svinjska reberca, pečen krompir, motovilec ČET: Testenine s pesto omako, tarte tatin (malo skopirano od zakoncev Novak) PET: Piščanec z gobami iz škrniclja, motovilec LP
ČETRTEK:pečene perutničke,pire krompir,zelje solata,domači kompot ekorenci
ČETRTEK: jota,kruh,ameriški rjavčki ninkica
dušeno sladko zelje z govedino, kruhovi cmoki, puding moje punce

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti