Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:

goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso z juhe, tenstan krompir, radič s krompirjem in česnom v solati, palačinke z jagodno omako.

MM

četrtek: pražena jetrca, pire krompir, zelena solata s paradižnikom

petek: fižolova juha, pečene postrvi, dušena zelenjava (paprika, bučke, paradižnik..)

sobota: pizza

Tanja05

Sporočilo je spremenil(a) Tanja05 dne 08.okt 2009 13:35

Danes je bilo kosilo zelo posebno, ob zelo posebni priložnosti, v zelo posebni družbi:

No, minjončkov nisem vseh...................njami so bili, prav vsi.................

rimljanka - zasebno mnenje

Vauuuu, Rimljankaaaa! Kje si pa bila? Prekrasno!

Pozdravček!

Uf, Uf rimljanka, tisto mi je nekam znano! Škoda da nisi posnela gostov, a je bil morda kje v bližini, kakšna njegova exelenca ambasador, pol bi samo še manjkala moja exelenca ( ali pa morda tudi ne )

ežoj
- goveja juha z rezanci, sladko zelje s krompirjem, govei zrezki, puding - gobova juha, ajdovi žganci z ocvirki, solata - zelenjavna juha, puranova rižota, zelena solata s koruzo - gobova juha, skutini štruklji, zelena solata, kompot NENA58
PETEK:sardelice po tržaško,masleni krompir,motovilec solata,palačinke z orehi in smetano ekorenci
PETEK: rižota(mesna)rdeča pesa v solati ninkica

petek:

goveja juha z rezanci, jelenovi medaljoni z brusnicami, špinačni rezanci s česnovo omako, rdeča pesa v solati, kumare in paradižnik v solati.

MM
Petek: sojini polpeti, mešana zelenjava (korenček, cvetača, fižol, grah), zeljna solata, puding sobota: goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, radič s fižolom in koruzo Moycaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti