Med prazniki:
odojek, čevapčiči, čebula, kajmak, in še parkrat tako
pa sladice, kave, sladoled, ni da ni ![]()
včeraj za kosilo domači njoki in mesna omaka, danes pa kar najdem v hladilniku ![]()
Med prazniki:
odojek, čevapčiči, čebula, kajmak, in še parkrat tako
pa sladice, kave, sladoled, ni da ni ![]()
včeraj za kosilo domači njoki in mesna omaka, danes pa kar najdem v hladilniku ![]()
Sreda: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Makarončki s šalšo, z malo kajmaka (ker ni bilo parmezana); zeljnata solata, paradižnik

Tudi na terenu dela domača pekarna ![]()
![]()

Pozdravček!
Čičerikin curry, basmati riž.
Nedelja: govejo juho s zdrobovimi žličniki, dušeno stegno od jagenjčka, kruhove cmoke, mešano zeleno solato, jagode in smetano.
Ponedeljek: ostanke dušene jagnjetine v omaki, vlivance, solato, sadje in domači orehovi rogljički.
Torek: Vrat divjega prašička, pečen krompir in bučke, zelena solata, jabolčni kompot
Danes: Čevapčiči, pečena zelenjava, šobska solata, kruh, kava
danes goveji zrezki v omaki, njoki in zelena solata

| anka je napisal/a: |
|
Med prazniki: odojek, čevapčiči, čebula, kajmak, in še parkrat tako NutellomAnka |
![]()
![]()
Danes: piščančji file, blitva, fižol

še zadnji zelen vrtan radič (že malo kosmat, tako lepo pogreni), voda in teran
lp
| Dragička je napisal/a: |
|
Sreda: Makarončki s šalšo, z malo kajmaka (ker ni bilo parmezana); zeljnata solata, paradižnik
Tudi na terenu dela domača pekarna Pozdravček! |
Dragička, čim sem videla tisto tvojo leseno veliko desko sem že slutila, da bodo nastajale dobrote. In evo, si jo že sprobala. Bravo, odlično.
Mi danes na hitro- goveja juha iz zaloge, nabodala, krompir, šobska solata..
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03. 2017 18:44
Včeraj: bučkina juha, odščipnjenci s hamburško slanino, pečeni v ponvi, cvetačni pire, praženi ostrigarji, zeljna solata
Danes: skuhan lonec ričeta s svinjskimi nogicami in klobaso, najbrž bo za 2 dni.
lep pozdrav, Polona
Četrtek:
![]()

Pozdravček!
Danes telečje kocke v omaki, dušen por, skutini njoki, mešana solata rukola, berivka, radič, hrastov list, redkvice iz vrta
Za posladek malinine mini pite iz Leclerca.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Kitajski kruh