Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: zelenjavna juha, kuhan krompir, pečen losos, cvetača z brokolijem, solata z fižolom

Danes: piščančja obara (stročji fižol, korenje, cvetača, brokoli, bučka), solata, palačinke z marmelado

Jutri: pečen krompir, piščanec na žaru, stročji fižol, brokoli, solata z avokadom, hitra pita z rdečim ribezom in borovnicami

NENA58
anka je napisal/a:

Dve mali pizzi, na eno sem dala še hrenov namaz, mmmmm kako slastna ideja , jagode iz mojega cvetličnega korita, piškot in kava mmmmm

NutellomAnka

Ti imaš že domače jagode? Moje na balkonu imajo šele zelene jagode...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2017 22:28

Danes mož pečenico in kislo zelje, kruh, jaz pečene kozice in lignje v domači solati, ajdov kruh. Sin pa je užival na pikniku pri prijatelju. Za jutri se kuha goveja juha- bo z zdrobovimi cmoki, zraven meso, krompir, domača solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes piknik pri prijateljih

Trixi je napisal/a:

Ti imaš že domače jagode? Moje na balkonu imajo šele zelene jagode.

Eno cvetlično korito jagod sem obdržala od lani, dva sem pa mogla na novo posaditi. In od teh novih letošnjih sadik so že jagode, od lanskih pa vse cveti in so že male še zelene jagode

Včeraj potepanje, prevozila več kot 200km, zvečer večerja makaroni s tuno in kislo smetano, paradižnik in sir v solati.

Danes bo tudi potepanje, tako da bo praženo pujsovo srce, jetrca, polenta in zelena solata.

NutellomAnka

Oooooooooo, danes bo pri nama: otroška zdrobova juha in zmešan krompir, pesa iz kozarca....napovedan je bil piknik, pa je preložen do nadalnjega 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Zelenjavna enolončnica, malinovi muffini.

RadaJem

Danes in tudi včeraj porova kremna juha, včeraj pečen brancin in zelena solata s fižolom, danes pa še rižota s šparglji (po receptu iz baze), solata. Kako paše brezmesni dan! Mislim, moja boljša polovica je po dolgem času sama od sebe pristala na kosilo brez mesa.

Za sladico pa kar lenarjenje, tudi to prav paše, le kje piše, da je treba kar naprej neki delat?

Vsem želim lepo nedeljsko popoldne!

naor

Malo spremembe, namesto polente so bile testenine

NutellomAnka

Včeraj: filana paprika, pire krompir, zelena solata.

Danes: goveja juha,  pražen krompir, sv. rebrce, mešana solata (zelena, paradižnik, korenček).

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti