Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes smo pa imeli neko strašno kombinacijo: Zelenjavna juha, sirov krožnik in paradižnik z mocarelo in origanom. Jutri: korenčkova juha, piščančji žur + pečen krompirček. Za popoldan pa sem otrokom obljubila torto nutela. To bo prvi poizkus. Lumpica
danes: ocvrti ribji fileji, krompirjeva solata s kumaricami, paradižnikova solata potepinka
danes:gobova juha(lisičke),ajdovi žganci jutri:zdrobova juha,novi pečen krompirček(kifler),meso iz žara,solata s paradižnikom in papriko,ledena torta s sadjem kalcicl
danes: goveja juha pa še nekaj zraven...še razmišljam... za solato že vem, mogoče malo pomfrija.... ufff prav nič mi ni danes do kuhe.. biba
danes: segedin golaž, kromprir jutri: goveja juha, tenstan krompir, svijska pečenka, solata zinka
danes: rižota z gobami, piščančjimi trakovi in obilo zelenjave po kitajsko jutri: polnovredni široki rezanci z zelenjavnim prelivom je še kdo tako zelo nor na vso zelenjavo? :) koprivca
Koprivca- če bi bili naši za to, bi delala samo to Pa na žalost niso Lep dan vam želim
Sobota: tople kumare, stročji fižol, hrenovke Nedelja: ker ima mami r.d. bom naredila govejo juho z ribano kašo, ocrvrt piščanec, restan krompir, zelenjavni riž, jabolčni kompot, zelena solata (pač vsak bo vzel kar bo želel..), za sladico pa domača sadna torta (z bananami in ananasom).... njami, čeprav bo veliko dela :) potepinka
sobota: goveja juha, puranje klobasice na žaru, za moške pečen krompir, zame kuhana cvetača, pečene paprike in zelena solata nedelja: zelenjavna juha, svinjski zrezki v sirovi omaki, široki rezanci, stročji fižol, zelena solata Julija
danes smo se mastili z golažem s papriko, domačimi njoki in mlado solatko (mešano) jutri pa bomo imeli perutninsko juho z rezanci, svinjsko kračo, pražen krompir, najbrž bo za prilogo še kaj, pa seveda obvezna ogromna skleda solate. za sladico pa še ne vem prav dobro. fresh

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti