Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

današnji poskus: kruhovi cmoki, puranji zrezek v omaki z blitvo, korenčkom, grahom in smetano tjas
danes: špinača, pire krompir, kuhane hrenovke potepinka
Danes:goveja juha z vlivanci,pohan oslič,krompir v kosih s korenčkom(na česnu in peteršilju), zelena solata in čokoladni puding. Jutri:pasulj s suhimi rebrcami in sladica(verjetno nekaj z višnjami) Lp Nenči nenči
Danes - za vsakega nekaj: - mož: gorska mineštra, hrenovka - sin_ špagetarija - jaz- regrat z jajčkom in špehom Jutri bomo vso zadevo ponovili, ker je ostalo ravno še dovolj.. Tina
Oslič (file), krompir z blitvo, tržaška omaka, solata. Ella
sreda: zelenjavna mineštra, ajdove palačinke Julija Spet sprememba. Torej sreda: mesni hlebčki v omaki iz stročjega fižola, zelena solata ) Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 15. mar 2006 09:27:07
srijeda: juneća juha kuhana junetina s hrenom reis koch s jabukama Lidija...
Danes Kosilo: pečeni fileji morskega lista, tržaška omaka, slan krompir, zelena solata Večerja: marmorni kolač, čaj Jutri: Kosilo. Pražena jetra, krompir v kosih, solata Ker sem v bolniški, bom jutri pekel domačo Jetrno pašteto. LP Matjaž PS 15.3.06 - 12:00 he se že peče Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 15. mar 2006 12:03:11
danes: špageti, polivka s korenčkom in grahom, kitajsko zelje...... potepinka
Danes: ješptenj, tirolski štruklj polnjeni z borovnicami Jutri:sirotka Teka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti