Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota: goveja juha z vlivanci, pečen osličev file, blitva s krompirjem, solata lp Julija Pa se je spet zgodila sprememba. Sobotno kosilo bomo jedli v nedeljo. danes v soboto pa takole: krvavice, kislo zelje in za ostale družinske člane še pire krompir lp Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 19. nov 2005 18:47:06
Ja, Rimljanka, poznam tisto s krvjo ob kolinah, sem bila vedno "tepena", ker sem vedno "kradla" nadev, preden so polnili čreva. Uf, je od tega že mnogo, mnogo let. Sicer pa so tudi nam dobre kamniške krvavice. Smo pa včeraj jedli krvavice iz Celovca, kupljene pri kmetu na tržnici, imamo čisto poseben okus in jih lahko "surove" narežeš na tanke kolobarje in potem na hitro popečeš v ponvi. Za jutrišnje kosilo pa se nama z možem obeta jastog s špageti na buzaro in mogoče še kakšne školjke v nama najljubši restavraciji v Piranu. levinja
danes: pečeni ribji fileji v koruzni moki, pražen krompir, pečeni grahek, paradižnikova solata jutri: čevapčiči v lepinji - vse doma narejeno cukrček
Testenine z gobovo omako, zelen radičl Dušanka
danas juneća juhica s ribancima svinjski šnicli na naglo (v naravnom omaku) riža sa šampinjonima zelje salata sutra kiselo zelje pečenice pire krumpir mramorni kolač Lidija...
Danes je bila juhica - zmiksan grah, podšprudlan z jajcem, rižota z morskimi sadeži in zelena solata. Pozdravček!
Narastek z bučkami, zelena solata aga
pire krompir, špinača, hrenovke potepinka
Katti - palačinke z makovim nadevom - lahko poveš kaj več? Pa pirin zdrob? Nisem ga še zasledila............... Danes je bil " športni dan " - zato samo kostna juha z domačimi rezanci in čevapi. Jutri - na željo večine - ričet in rolada z slivovo marmelado. Včeraj zvečer smo bili pa na osmici - bolj zgodaj zaradi večernega množičnega navala avtobusarjev. Lumpica
Danes sem naredila piščanca v koščkih v smetanovi omaki z grahom, pisane makarone in endivijo, za sladico pa jabolčni praženec... Jutri bodo čufte v paradižnikovi omaki, pire krompir in mešana solata. Sladica bo verjetno moj skutin posladek Pa dober tek vsem in lepo nedeljo! Maji

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti