Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Se opravičujem, se mi ni ljubilo pospravljat, eno seminarsko nalogo za fax moram pripravit. Pa sploh nisem prišel na kulinariko, pol pa nisem mogel kuhat ( brez kulinarike nič ne vem in ne znam ) pa imam eno pratiko, notr so tudi kulinarični nasveti, pol sem pa le nekaj scopral ( tolk, da ne mrknem od lakote ).

no, megle ni, datum pa je, kaj češ več.

ežoj

Zgleda dobro, še dobr da imaš kakšno literaturo,če ne bi lahko od lakote g.......

placa si mel pa glih za krožnik postavt, boš mogu večjo mizo nabavt.

Haha. Da bo še več na njej.

Dober tek.

irena66

Danes: v pečici pečen brancin, skupaj s krompirjem, korenjem, papriko, zeleno in bučkami, zeljna solata.

rosie

Danes ene male vampe

lp

mzm

Danes: GOSTO ZELENJAVNO JUHICO, da je žlica stala in VEČEROVA priloga 60 LET JUDA. Tako fajn je bilo, da sem prebral celotno prilogo in pojedel dva krožnika. Zdravo in okusno

Jutri: Slastna MAMAN repaaaaa in polovička pečenica oz/ali fižol. Kaj mi bo najbolj pasalo

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Krompirjev golaž,malo sladkanja z ajdovimi palačinkami.

Ežoj tisti škamp ti je pregnal ubogo žabico...

polarbear

katti

danes: krvavice in bel riž

mali kuhar

Danes sarme in krompir, za posladek pa palačinke z nutelo

Hčerki, ki dela v bližnjem lokalu sem nesla ocvrte bučke, testenine z omako in palačinko....Kako je bila vesela .....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nas,danes čufti,pire krompir,solata ne sme manjkati,tudi ne.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti