Dragička, vse lepo na to rojstnodnevno nedeljo slavljencu ali pa slavljenki tudi od mene
in še veliko srečnih, zdravih let ![]()
![]()
![]()

Curry riž s tofujem
Dragička, vse lepo na to rojstnodnevno nedeljo slavljencu ali pa slavljenki tudi od mene
in še veliko srečnih, zdravih let ![]()
![]()
![]()
danes goveja juha s vlivanci, svinjska pečenka, pečen krompir, šampinjoni v omaki, na pari kuhan brstični ohrovt, mešana solata
Dragička, tole je bilo pa veliko dela! Upam, da si imela pomoč?
Katrin, tokrat sem bila gost, gostitelja bila snaha in sin. Nekaj malega sem le prinesla.
Pozdravček!
Danes: kokošja juha z ribano kašo, piščanec z zelenjavo, polenta, solata, malinine rezine s smetano
Dragička, lepo pripravljeno. Tiste posode z jedmi pa kar vabijo. Vesela sem, da ste uživali.
Sobota: sv. juha s frrtati, pražen krompir, popečene bučke in šampinjoni, sv. pečenka, motovilec, za sladico pa skutine palačinke in
.
Kosilo je bilo pod brajdo, ker ni še na trti listja, so nas božali sončni žarki. Super je bilo.
Danes kosilo v Škocjanu: žar plošča in mešana solata. ![]()
Koruzne tortilje s pečeno čičeriko, listi mlade špinače, svežim zeljem, paradižnikom, kumaro, papriko.
![]()
![]()
![]()
Danes: prezganka, pečen
s papriko
ostanki pečenih
reber
regrat, motovilec, radič s ![]()
Kumarična juha, Ajdova kaša z zeleno in topinamburjem ter čičerika v solati. :)
![]()
Danes je sin že precej bolje, zato sem nama skuhala kokošje - govejo juho z zdrobovimi cmoki, za moža zelenjavna, za naju sem kokošje meso podušila s paradižnikom, za moža burger s čilijem, švedski krompir ( tako kot hasselback, le da se peče olupljen prelit z maslom, poprom in soljo in se med peko še poliva z maslom), regrat v solati.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13. 2017 18:28
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Dušene školjke s pivom na sredozemski način