Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:  ostanki  segedina,   v kosih 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Sobota:                                       

Pozdravček!

Danes pri nas na meniju:

šampinjonova juha, pečen brancin, kuhan krompir z bučkami, mešana solata, sadna solata, kavica

Jutri pa bomo imeli piščančjo obaro in domače slivove cmoke iz skrinje.

LP, Saša

Danes pri nas zelenjavno mesna rižota, regrat s krompirjem, motovilec in zelena solata. 

Posladek čokoladna torta z jagodami in smetano.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: mlečna česnovo - grahova juha, pečenice v česnovi omaki, pražen krompir z ocvirki  in zelena solata za moje korenjake, zame pa juha in zvrhana skleda spomladanskega razkošja s  krompirjem in  česnom - regrat, motovilec, radič, navadna zvezdica, cvetovi trobentic, komaj prebujeni drobnjak ...  

RadaJem, vampirjev tudi k nam ne bo, haha

Katarinči

Včeraj: kokošja juha z ribano kašo, koromač s paradižnikom, pražen krompir, kuhana kokoš, solata

Danes: kokošja juha z ribano kašo, zrezki v naravni gobovi omaki, kruhovi cmoki, solata

breskva

danes spet hamburger, ker je bilo treba porabiti meso, namesto bombic sem naredila solato - zelena solata, kumarice, paradižnik, čebula, na to dala meso, na vse skupaj pa dala še z guacamole omako.

Zjutraj sem napisala, da danes ne bom kuhala, ker gremo na Bled, Bohinj....

Nič ne bo, sin je zjutraj bruhal, boli ga trebuh in tako smo doma....

Možu bom skuhala testenine bolognese, paradižnikovo solato, zase pa spekla postrv ( je bila v planu v Zalem logu) zraven pa regrat s krompirjem. 

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. 2017 12:29

Danes:     zdrobova juha s  in lečo

pečena  rebra,   tenstan

domača solata- regrat, motovilec, radič s         

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. 2017 13:26

Trixi je napisal/a:

Zjutraj sem napisala, da danes ne bom kuhala, ker gremo na Bled, Bohinj....

Nič ne bo, sin je zjutraj bruhal, boli ga trebuh in tako smo doma....

Možu bom skuhala testenine bolognese, paradižnikovo solato, zase pa spekla postrv ( je bila v planu v Zalem logu) zraven pa regrat s krompirjem. 

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. 2017 12:29

Res škoda :|, upam, da je z njim vse v redu.

Danes pri nam - pica iz polnozrnate pirine moke z mešanico pora, čebule, česna in začimb in dolinarjem povrhu.

~Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.~

Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 12. 2017 13:51

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti