Danes bodo telečji trakci v omaki, njoki, mešana solata, tiramisu

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Danes bodo telečji trakci v omaki, njoki, mešana solata, tiramisu
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet s prekajeno
kračo in malo pire , domač![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22. 2017 13:56
Mopsika, midve imava neko tele povezavo zadnje dni. Pri meni sicer ni bil klasični ričet, ampak zadnje čase kar pogosto kuham ješprenjeve župce ( ješprenj, korenje, zelena, krompir, peteršilj, sol, poper, posebej prepražim čebulco in česen in zlijem v čorbico). Meni so take čorbice super, pogrejejo telo in dušo, nasitijo in so lahka hrana. Stari ( tako kličem mojega dragega že več kot štiri desetletja) je imel še kos musake od včeraj, pa je z veseljem pojedel nekaj zajemalk te umetnine. Pa solata s češnjevci. ![]()
Danes sicer ni sončka, paše pa tudi veter, vsaj tukaj v Ljubljani, ker odnaša svinjerijo iz zraka. Lepo popoldne vsem!![]()
![]()
Sreda: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
ha, ha , ha, očitno smo si Naor, Dragička in jaz gledale danes v lonec. Ja, Naor, se strinjam, takšne čorbice so super hrana. Mi pa zadnje čase obozujemo kremne juhe-cvetača, korenček,krompir z lečo![]()
![]()
Jooooj, punce....
... tosočkrat vam hvala! Mogoče pa res, v prihodnosti, nastane album "Na kosilu pri Smarty"
.
Kaj smo že jedli danes? A ja, pastirska pita in solata za velike....

.... in mediteranske kroglice za malčke ...

... vsi smo se posladkali s tortico od včeraj ...
| SMARTY1 je napisal/a: |
|
Jooooj, punce....
SMARTY1 |
Čimprej, draga Smarty, čimprej
, se že zelo veselim(o)!![]()
![]()
![]()
danes vratovina pečena na čebuli, pire krompir in mešana solata
Kak0 rada bi jaz, danes spet pohrustala kosilo pri Smartiki moji, pa to ni zarad kosila, to je zarad njenega znanja...Smarty....tako rada bi se naučila narediti kosilo v zadovoljstvo mojih dragih, upam, močno upam, da bom kdaj bila lahko tvoja učenka ![]()
Babka, z vsem spoštovanjem do Smarty kot kuharice, tudi ti si kuharca 1A! ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Lazanja z bolonjsko omako