Včeraj: pečene ![]()
![]()
, pečen ![]()
,
, paradižnikova solata.
Danes:
juha z rezanci, restan ![]()
![]()
, pečen
, zeljna solata, sladoled.
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka
Včeraj: pečene ![]()
![]()
, pečen ![]()
,
, paradižnikova solata.
Danes:
juha z rezanci, restan ![]()
![]()
, pečen
, zeljna solata, sladoled.
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka
Domača pizza.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMopsika, tudi jaz sem danes naredila slivov džem oz. se je kar sam spekel v pečici. En, dva, tri.Sem pa imela manj sliv, za naju par kil zadošča. ![]()
![]()
včeraj na hitro, topli sendvič in mešana solata (endivja, radič, zelje in fižol)
danes goveja juha, sv. kremenatli, v pečici pečen krompir, endivja in radič v solati
jutri bom spekla piščanca in prebranac, bova imela za tri dni, zraven pa mešana, zeljna ali pa paradižnikova solata
Danes: polenta z zelenjavo in sirom, meso v omaki, mešana solata
breskvamopsika
, sem ravno danes popoldan nate mislila, nič slabega, samo pogrešila sem te ![]()
Midva sva danes bila povabljena na samopostrežno kosilo v Via Bonno;
Mi je malo žal, ker si nisem upala narediti vsaj ene slikice ![]()
Danes so nudili....
govejo in gobovo juho, mini piščančje pohančke, krompirjev čips, svinjske roladice v smetanovi omaki in sirove štruklje, čevapčiče, svinjska ribica v poprovi omaki, njoki z zelenjavo in sirom, nadevana telečja prsa z mlado zelenjavo na maslu, polpetek iz faširanega mesa, zraven melancani, bučka, korenček... več se ne spomnim, ker je moj krožniček postal premajhen,,, v solatnem bifeju sem vzela: par listkov zelene solate in rukole, mini paradižnike in koruzo, četrt jajčka, par kockic feta sira...zabelila sem z balzamičnim kisom in bučnim oljem... ko sem k mizi prinesla, so se moji tako zelo smejali in me spraševali: babi, a boš ti jutri to s seboj tudi v hribe nesla???
V tej hrani danes sem res uživala, čeprav sem na krožnik naložila od vsake jedi samo eno majhno žličko... so vsi moji že sladice pojedli, ko jaz ljubkemu natakarju še vedno nisem dovolila, da odnese moj krožnik...
Žal mi je samo, da si tistih njokov nisem več naložila ![]()
![]()
![]()
Z veseljem se bom vrnila ![]()
![]()
![]()
O draga Babka, hvala lepa.![]()
![]()
![]()
![]()
Danes,goveja juha
prazen krompir
, radic in endivija.
![]()
mopsika
Danes bo dragi pojedel ostanek segedina, jaz pa si bom naredila solato ledenko s kuhanim jajcem, zraven pa kos kruha :)
"Sam da je sladk pa kofe!"Danes telečji zrezki v omaki, zelenjavni riž ( por, korenček bučka, grah), rdeča pesa in zelena solata z radičem - vsa zelenjava z vrta![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Lazanja z bolonjsko omako