Bil je polnozrnat kuskus
in radič s fižolom
Mi pa limnolin kifeljčar še vedno blodi po glavi, poleg cedenja slin me muči tudi letni čas![]()
lp
mzmBil je polnozrnat kuskus
in radič s fižolom
Mi pa limnolin kifeljčar še vedno blodi po glavi, poleg cedenja slin me muči tudi letni čas![]()
lp
mzm| mopsika je napisal/a: |
Trixi,ali medve gledava ena drugi na stedilnik, Pece se marmeladna
|
ha, ha, imaš daljnogled? Kakšna pa je ta marmeladna sladica? Upam, da še kje staknem kake dobre slive, letos je v družini spet interes...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: kruhovi cmoki, piščančji paprikaš, stročji fižol v solati, vanilijev puding z ribezom
breskvadanes golaz, kruh in kisle kumarice![]()
jutri bo pa piscancja rizota, solata in krofi![]()
![]()
Triksi,to je rolada iz krhkega testa,recept je v bazi.
![]()
![]()
![]()
Danes: funsterc-smorn, endivija in radic s
, ![]()
![]()
![]()
![]()
sm malce poenostavila in se spravila "pucat" zmrzovalnik. Zelenjava (stročji fižol+ paradižnik) in divjačinski golaž.
Včeraj se je kuhala goveja juhica z "trakci" iz divjega prašička
Ponedeljek, torek, sreda: ajmohtk s piščančkom in zmletimi pljučkami + zelenjava
mačka27
Danes bi naše kosilo sodilo v rubriko, kako prihraniti. Juha z zdrobom, korenčkom, porom in bučko ( domača zelenjava ). Preostanek golaža za moja dva, zraven polžki, za hči ostanek musake iz zaloge, zase pa sem podušila paradžnike, ki mi lepo uspevajo na balkonu in zrezala rdeče zeleno papriko z vrta, dodala nekaj svežega čilija, česna, bazilike, malo sira in domače pirine rezance... Seveda pa tudi domača solata- ledenka, skodrana endivija, radič.
Sladica- preostanek skutinega zavitka.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Pri nas danes krompirjev golaž z veliko zelenjave in hrenovko, jabolčno skutni zavitek,
jutri ponovimo, priloga bo kus-kus ter radič v solati
tabuPri na danes: piščanjčji paprikaš, kruhovi cmoki, endivja z jajci
Sladkamo se z bajaderami (dobila v dar)
Mopsika - funjsterc?? ...si ti zasavka? :)
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Moje štručke