Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mišzmoko, kako čudovita slika in dobra hrana 

Danes: stročji fižol v jajčni omaki, kuhan krompir, mešana solata, rižev puding z vanilijo

breskva

Ajdovi štruklji z orehi in borovničevi cmoki - oboje domače izdelave

Mišzmoke - tvoje slikice so čudovite. Hrana pa še bolj!

Danes pri nas: pizze iz pizzerije in sestavljena domača solata(endivja, češnjevci, koruza, jajce, parmezan, provansalski preliv)

Obup od hrane te dni 

Ossi

Jaz pa mal v preteklem vikendu testiral in preizkušal ďvorne preizkuševalce  Sebe in še nekoga prepričal, a tretja oseba, ki ni ljubiteljica govejih vampov je pa bilo malo težje....  GOVEJI VAMPI S PESTOM

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Juha iz stočjega fižola, korenčka, cvetače in še kake pol maminega vrta, palačinke s skuto.

Pipi Maj

Se še kuha:

Piščančji tunel, cvetača z drobtinicami, mešani radič s krompirjem.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Jota, kranjska klobasa, kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes umešani jajci s paprikama, paradižnik, za večerjo pa krožnik zdušenega kislega zelja, še od včeraj :) 

"Sam da je sladk pa kofe!"

kitchenwithblas je napisal/a:

Jaz pa mal v preteklem vikendu testiral in preizkušal ďvorne preizkuševalce  Sebe in še nekoga prepričal, a tretja oseba, ki ni ljubiteljica govejih vampov je pa bilo malo težje....  GOVEJI VAMPI S PESTOM

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Jooooj vampi!!!! Vampe obožujem :) si jih pa na žalost zelo redko naredim, ker fantu res ekstra smrdijo, tako da izkoristim kako soboto ko dela ;) njammmm.. tudi tole bo prišlo na vrsto :)

"Sam da je sladk pa kofe!"

Danes: špageti, mesna omaka z grahom, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti