Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: zelenjavna juhica, pizza, sladica od včeraj: gibanica jutri: ponarejena gov. juha s palačinkami, makaronflajš, zelena solata sladica: breskov kompot sreda: grahova kremna juha, puranji zrezki v gobovi omaki, riž, rdeča pesa v solati (sladica malo kasneje - oblečena jabolka - iz baze- sem radovedna, če mi bo uspelo) Pa dober tek vsem! Galja
juha od suhih vrganja faširani šnicli krumpirova salata Lidija...
Dane bo rižota s purjimi koščki, korenčkom, grahom in papriko + rdeča pesa, jutri pa obična pica njami katti
danes: juha z kroglicami, pašta z mletim mesom ter solata iz cvetače kolerabe in korenčka - zvečer pa makovo pecivo in kakav. jutri: dušen ohrovt, krompir v kosih in hrenavke Lumpica
Danes: divjačinksa obara zžličniki, za posladek pa zraven ocvrta cvetača Jutri: krvavice s kislim zeljem, svaljki levinja
Danes je bilo pečeno puranje meso in pečen krompir, podlito z vinom ter zelena solata. Za posladek tortica od naše 4-letne slavljenke. Jutri bo čorbica: kuhana goveja rebra (kot goveja juha) narezano veliko zelenjave (korenček, zelena, peteršilj, karfiola, malo krompira, noklice) ter zapečene palačinke s sirom. Pozdravček!
kiselo zelje s grahom kuhana kračica (dimljena/prekajena) žganci pita od jabuka i maka (iz slastičarnice) Lidija...
sreda: piščančja jetrca v omaki, pražen krompir, zelena solata za sladico bo ostanek torte od včerajšnjega sinovega rojstnega dne Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 23. nov 2005 11:52:12
Danes: zelenjavna juha, rižota z morskimi sadeži, zelena solata Jutri: ješprenj z suhimi rebrci, puding nena 55
včeraj: goveja juha, rezanci z lososom in brokolijem, solata, malo kasneje pa zmrznjeni brioši od Pečjaka danes: rižota z gobicami, solata jutri: nekaj v službi, ker grem popoldne v LJ petek: verjetno goveji zrezki, pečen krompirček in solata Ana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti