Jaz pa skromno priznam, da še bedim in da sem Bajadero pojedel in poleg vsega uspel skrivaj pojest še un lonec na pol. Unga, kamor sem zmetal vse not - akcija.
Bom se poboljšal. Ablubim.
Multi
multivitaminJaz pa skromno priznam, da še bedim in da sem Bajadero pojedel in poleg vsega uspel skrivaj pojest še un lonec na pol. Unga, kamor sem zmetal vse not - akcija.
Bom se poboljšal. Ablubim.
Multi
multivitaminJaz pa moram nujno vsakih par mesecev poslati kakšne pol kile bajadere na drugo stran Zemlje. Moja snaha namreč ne ve, kakšen je bil okus prej.![]()
![]()
![]()
Multi, kupi bajadero na komad, je cenejša. Če v Mb nimate Kraševe poslovalnice, v Lj je na Čopovi.
Upam, da nisem zagrešila kakšne reklamne napake. ![]()
![]()
![]()
Danes bo pečen krompir iz pečice s korenjem, rožmarinom in olivnim oljem, poleg se bodo pekla še piščančja prsa, pa zelena solatka za osvežitev. Za sladico pa mini jabolčne pite (vsak dobi svojo skodelico (tista za sufleje), iz katere bo jedel) z dodatkom mletih orehov z medom.
JejžaPri nas danes Carski praženec in jabolčni kompot (:
Moram pa se pohvalit, da sem naredila svojo prvo orehovo potico v življenju ![]()

In pa Teranovi pirhi za nedeljski zajtrk:

Larci, zelo lepo!![]()
![]()
![]()
včeraj: riba z zelenjavo v ponvi (bila je čudovitega okusa) in mešana solata ![]()
SOBOTA:
Juha iz govejega repa; goveji zrezek (šimbas), pečena polenta s feta sirom, zelenjavni mix; zelena solata:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 23. 2011 13:16Čakte,da se sedaj malo zberem in sestavim.
Alora, Larči jaz vse fotke razen tvojih vidim.
Ne vem, zakaj se vam je okus Bajadere spremenil. Jaz sem včer za 200 gramsko, 16 kock dal 6,90. Me prav rajca kje majo 250 gramov za 3,40.
Draga Naor, nimamo menda v totem Kraševe štacune ali pa jaz ne vem, da obstaja. Za ono na Čopki vem. Ponavadi jaz kupim v mojem dragem Zagrebu na trgaču. Tam je Kraš trgovina. No, na trgu Jelačičevem, gledano iz smeri Ilice, na desni strani. Nasproti gradske kavarne in tik pred odcepov v Palmotićevo.
Samo tam tudi ni poceni.
Danes sem vse pomutil. Koko sem kupil pa še ciplje poleg. Sedaj pa kuham šunko in jajca in pojma nimam zakaj sem sploh ribe kupil. Pa nisem se nacugal borovničk.
Multi
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kavna torta (Coffee cake )

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla