Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Odišavljen piščanec z žara, zelenjavna solata od včeraj, za "posladek" pa koromačeva solata ala Sarabande, to pot z grškim jogurtom. ali ali . Par rund sudoku-ja in sprehod s , biciklal smo pa zjutraj.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 23. 2011 23:49
Danes: V pecici zapecen losos, bucke v paradiznikovi omaki. Posladek Bajadera vceraj sem spregledala tezo to je 200 gramov a ne 300 gramov. Cena 31,50 SEK= 3,28 € Podpisana je samo cedila sline. Amelia

NEDELJA:

Zajtrk in kosilo v enem:

picture_4584_595

Pozdravček!

Danes spet recikliramo : Včerajšnji piščanec kot glavna sestavina v quesadillas, salsa, avokado. Prej pa mlada solata. Negra modelo in Amstel Light. Poobedek: Lauf okrog jezera s in nato počivanje na terasi s pošteno margharito v roki.

Vanja

Aja Amelia,to je na Švedskem. Tu je dvojno dražja. Pr nas vse kar sem včeraj pisal. Upam,da ste vsi preživeli lep dan. V Mariboru se trenutno pripravlja močna nevihta. Še naprej vsem lepe praznike.

Multivitamin

multivitamin

Danes: kurja juha z rezanci, svinj.zrezek, kuhan krompir in ocvrte bučke, pa seveda zelena solata.

Za nami je res lep dan, druženje s sorodniki, neprecenljivi trenutki in ja, več bi jih moralo biti....

lp

sam_1758_595sam_1761_595

irenakr

pozni zajtrk: šunka,klobasa,nastrgan hren,jajca,kozarček vina s pelinom za odrasle,čaj,potica

kosilo: goveja juha z rezanci,ocvrt piščanec,pečen mladi krompir,mlada solata z domačega vrtapicture_329_120picture_320_120picture_330_120picture_323_120

Iva
Pri nas včeraj: goveja juha z rezanci, dunajci, pražen krompir, regrat Danes: bogat velikonočni zajtrk, za poznejše kosilo: goveja juha z rezanci, piščančja rižota, rdeča pesa

Včeraj sem bil " leteči " pa nisem doma nič pripravljal niti jedel. Danes, družinski piknik, jagnječje stegno in kos " kremenatlcov " ( jagnječjih ) na žaru:

img_0237_595

ežoj

Danes je bil bogat zajtrk, tako, da sem za kosilo pripravila samo domačo solato s pirhi, zvečer pa čista zelenjavna juha s kroglicami. Vmes je bilo pa še veliko potice.

Sobota- fižolova juha, velika skleda zelene solate z mocarelo in kruhom

petek- kislo zelje, fižol in ajdovi žganci

četrtek- brancin v soli in krompirjeva soalta

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti