Danes: Odišavljen piščanec z žara, zelenjavna solata od včeraj, za "posladek" pa koromačeva solata ala Sarabande, to pot z grškim jogurtom.
ali
ali
. Par rund sudoku-ja in sprehod s
, biciklal smo pa zjutraj. ![]()
Vanja
Danes: Odišavljen piščanec z žara, zelenjavna solata od včeraj, za "posladek" pa koromačeva solata ala Sarabande, to pot z grškim jogurtom.
ali
ali
. Par rund sudoku-ja in sprehod s
, biciklal smo pa zjutraj. ![]()
Vanja
Danes: V pecici zapecen losos, bucke v paradiznikovi omaki.
Posladek Bajadera vceraj sem spregledala tezo to je 200 gramov a ne 300 gramov. Cena 31,50 SEK= 3,28 € Podpisana je samo cedila sline.
AmeliaNEDELJA:
Zajtrk in kosilo v enem:

Pozdravček!
Danes spet recikliramo
: Včerajšnji piščanec kot glavna sestavina v quesadillas, salsa, avokado. Prej pa mlada solata. Negra modelo in Amstel Light. ![]()
Poobedek: Lauf okrog jezera s
in nato počivanje na terasi s pošteno margharito v roki.
![]()
Aja Amelia,to je na Švedskem. Tu je dvojno dražja. Pr nas vse kar sem včeraj pisal. Upam,da ste vsi preživeli lep dan. V Mariboru se trenutno pripravlja močna nevihta. Še naprej vsem lepe praznike.
Multivitamin
multivitaminDanes: kurja juha z rezanci, svinj.zrezek, kuhan krompir in ocvrte bučke, pa seveda zelena solata.
Za nami je res lep dan, druženje s sorodniki, neprecenljivi trenutki in ja, več bi jih moralo biti....
lp

pozni zajtrk: šunka,klobasa,nastrgan hren,jajca,kozarček vina s pelinom za odrasle,čaj,potica
kosilo: goveja juha z rezanci,ocvrt piščanec,pečen mladi krompir,mlada solata z domačega vrta![]()

Včeraj sem bil " leteči " pa nisem doma nič pripravljal niti jedel. Danes, družinski piknik, jagnječje stegno in kos " kremenatlcov " ( jagnječjih ) na žaru:

ežoj
Danes je bil bogat zajtrk, tako, da sem za kosilo pripravila samo domačo solato s pirhi, zvečer pa čista zelenjavna juha s kroglicami. Vmes je bilo pa še veliko potice.
Sobota- fižolova juha, velika skleda zelene solate z mocarelo in kruhom
petek- kislo zelje, fižol in ajdovi žganci
četrtek- brancin v soli in krompirjeva soalta
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Široki rezanci z grahovim pestom