Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas jemo krompirjevo solato (majoneza, zenf, bučno olje), pohane ribe, pohan sir in pohane bučke.

Jejža
Danes njoki z mesnim ragujem (včeraj je bilo popoldne kulinarično obarvano, naredila njoke, piškote, in poskušala ustvarjati čokoladna jajca), zelena solata, ananas. Saša

JanisJoplin je napisal/a:

rimljanka je napisal/a:

A res, pa ravno zaradi guglanja zdajle komunicirava, kajne?

rimljanka

Komunicirava, ker sem jaz nekaj vprašala, ti pa si mi odgovorila. S pomočjo googla pač. Če pa bi jaz pogulgala, pa ne bi nič zinila, pa ne bi komunicirali.

JJ

pa na ta racun smo tudi ostali izvedeli nekaj o temu

Meni je problem guglat za druge samo kadar imam obcutek da doticni lenuhari.

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

Sem sedaj slišal - gostilna Dela v Ljubljani. Socialno podprt projekt, za mlade, ki nimajo izobrazbe dokončane in se potem tam izučijo. Zelo,zelo pohvalno. Sem vesel,da se nekaj tako lepega pr nas dogaja.

Edino naslova ne povedo, po posnetku na tvju pa mora bit nekje v centru. Mogoče Trubarjeva. In celo so povedali,da bodo projekt razširili na celotno državo. Držim pesti.

Multivitamin

multivitamin
Pri nas danes mož: kislo zelje, kruh, jaz pa berivka v solati. Posladek-sprehod (mi je japaja navdih...)
Krompir v solati z kislimi kumaricami in čebulo, pečene ribe, za posladek pa sprehod z mojima sončkoma po soncu anndreja
Zelenjavna juhica (zelena, por, grah, krompir, cvetača,narezan paradižnik, goveja kocka pest ribane kašice) in palačinke s kompotom.

Jaz pa sem si danes naredila šampinjone z jajčki + skleda solate

larci

Danes pasulj brez mesa, palačinke, za posladek meditacija na terasi.

lpsam_1743_595sam_1744_595

irenakr
Čeprav se postov ponavadi ne držim sem danes imela fižolovo juho. franciska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti