Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Čiščenje odpovedano do drugega tedna, zato danes : čemaževa mineštra, skleda smrdljivke z vročim krompirjem in panceto. Ob vrnitvi z obiska pri ežoju  (baje je japaja v Madridu ) sem malo okrancljala limnolino sladico

sdc17690-1_595

Kaj tako dobrega že dolgo nisem jedla! Kakšna skladnost okusov! Pa kaj, če je bilo malo popackano vse naokoli, pa kaj, če bo treba trikrat več v hrib, pa kaj...

limnol, zaželjen bi bil pogostejši zapis tvojih jedilnikov

lp

mzm

Jao miš moja, kje si pa zbrskala to sladico od Limnol - mon cherie.? Aja, pol danes v ribniku ni blo gneče,ne? Šefica v Madridu peca muherote, ti pa plešeš. Samo se pazi, ko se mačka vrne veš.

Multi

multivitamin

Ja, miška

ti si zagrabila une eksperimentalne! Une, ta prave so: orehova jedrca pomočena v belo čokolado, pol vse skupaj v črno!

img_0221_595

ežoj

multi, poglej nekaj strani nazaj taga foruma!

ežoj

Bom, samo mene zanima, če se to da naredit tudi brez orehov. Ne smem se preveč zafrkavat s temi zadevami. Orehi, vršički pa to. Malo lahko, če pa je veliko pa dobim napad. Isto tak pri medu.

Multi

multivitamin

multivitamin je napisal/a:

Bom, samo mene zanima, če se to da naredit tudi brez orehov. Ne smem se preveč zafrkavat s temi zadevami. Orehi, vršički pa to. Malo lahko, če pa je veliko pa dobim napad. Isto tak pri medu.

Multi

multivitamin

po moje, namesto oreha lahko daš košček krede, sam okus ne bo " ta pravi "!

ežoj

Jao Ežoj, te bom v ribnik poslal. Kredo sem pa jedel v osnovni šoli. Ker je blo govora nekje o surovem krompirju, sem poskusil tudi kredo. Pa ne bi več, no.

Multivitamin

multivitamin

Ja, ežoj, pograbila sem eksperimentalne, ker so bili narejeni po moje: v slivo oreh, vse skupaj na tanko z belo in nato bolj na debelo s črno čokolado. Tebi sem pustila une, po tvoje. Ajd, da vidimo, čigavi so ta pravi. Moji, a ne? Že Janez Svetokriški ima zgodbico o ženskem "prav", še med utapljanjem je gnala svojo, ko je strigla s prsti

lp

mzm

Aja, kaj mi lahko kdo pojasni nekaj? Al naša vlada pada al se meni sanja kaj od substanc. Sem šel brat navodilo za Bloxan pa nič ne piše,da bi bil kak stranski učinek na vlado RS.

Multi

multivitamin

Rusko zelje je nekaj podobnega temu:  http://www.kulinarika.net/recepti/3182/mesne-jedi/rusko

Zelje - plast na čebuli prepraženega mletega mesa - riž - suha rebrica... in še enkrat: plast zelja - meso - riž - suhe klobase - zelje. Vse zalijem s tekočino, ki sega 2 cm nad maso; v pečici se peče približno 1,5 - 2 uri.

Res je, da je "energetska bomba", ampak - če je žur, naj bo žur!

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti