Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala Dragička.

Multi

multivitamin

Sem sedaj gledal na poročilih o eni gostilni. Ne vem kak se reče. V glavnem brezposelni mladi kuhajo in so odprli gostilno. Mislim, da v Ljubljani. Ful pohvalno in bom šel tudi tja jest, ko bom naslednjič v kapitalu.

Sem pa pisal,telefoniral, to poslušal in sem vmes izpustil ime te gostilne in kje v Ljubljani je sploh. Če kdo ve, naj javi. Hvala,

Multi

multivitamin

Multi, tudi jaz sem nekaj videla o tem na tv-ju. Socialna gostilna (v smislu socialnega podjetništva), ampak sem ostale informacije tudi jaz zgrešila.

Pri meni pa danes pleskavica, pečen krompir in kumare v solati. Sem slikala, pa se mi ne da fotke nalagat

JJ

Ja JJ darling, to. Samo jaz sem preslišal ime in naslov. Mislim,da je v Ljubljani.

Multi

multivitamin

Jj in multi, 10 sekund guglanja da tole, prvi zadete>k: http://www.mladina.si/tednik/201029/gostilna_z_idej

rimljanka

Hvala rimljanka Jaz imam trenutno guglanja čez glavo. Pa fino se mi zdi, če mi kdo nekaj pove. Se mi zdi da zaradi guglanja pol komunikacije odpade.

JJ

A res, pa ravno zaradi guglanja zdajle komunicirava, kajne?

rimljanka

Rimljanka, draga kolegica, hvala. Sem pa tudi jaz mišljenja, da ne bi šel guglat, če bi vedel za ime. Saj menda ti ni problem napisat ime te dobrodelne organizacije, ki sem ga preslišal. Hvala za link.

Multivitamin

multivitamin

rimljanka je napisal/a:

A res, pa ravno zaradi guglanja zdajle komunicirava, kajne?

rimljanka

Komunicirava, ker sem jaz nekaj vprašala, ti pa si mi odgovorila. S pomočjo googla pač. Če pa bi jaz pogulgala, pa ne bi nič zinila, pa ne bi komunicirali.

JJ

Današnji dan je eden meni ljubših. Torej danes:

* N * I * Č *

(pa da vidmo kdo zdrži brez KVAK)

In vesele ter prijazne praznike vsem tukaj (a i šire....)

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti