Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes orade, pečen krompir, čemaž kot priloga, zelena solata, jagodni sladoled Jutri: dobim domačo govedino in se bom jutri odločila, vsekakor pa regrat v solati Petek: zelenjavna pica,
Super, Irenakr tale posladek je prav za oči spočit. Pri nas pa čemaževa juha in zdrobovi cmoki s slivami, breskov kompot. tabu

Danes:

img_0199_595

ežoj
Danes: puranji zrezki v sirovi omaki, ajdova kaša, paradižnik v solati Jutri: ješprenja zelenjavna juha, domači cappuccino sladoled s koščki čokolade. breskva

Danes si privoščila mesni burek od Šerifija  in pa seveda jogurt zraven (:

larci

Irenakr, kaj pa je tisto na krožniku zraven krompirja? Rožice imaš pa zelo lepe

Pri meni pa danes domača pica z domačo paradižnikovo omako (recept bom poslala v bazo)

Jutri pa pečen krompir, zelena solata pa mogoče še kaj mesnega.

JJ

Ste me tu na kulinariki čisto zasvojili s čemažem.  Danes prvič sprobano in sicer čemaž v umešanih jajčkih. Odlično, si nisem predstavljala, da je ta rastlinica tako nežnega in prijetnega okusa. Še dobro, da jo imam še doma, jutri bo padla kakšna zelenjavna juhica s čemažem.

Včeraj smo imeli široke rezance s šparglji in solato, v ponedeljek pa kosilo v lokalni gostilni: čevapčiči s kajmakom, šobska solata.

Vilma

Evo, sem že nazaj. Za večerjo rižota in solata. Mi je pa danes kolega Ežoj naredil ful lušte na faširane šnicle pa restan krompir in paradajz solato. Zelo fino in bo jutri pr nas na programu.

Multi

multivitamin

Danes: Mesna lazanja in solata.

Jannaa

Haha, zato sem tako bolj na daleč slikala, da se ne vidi točno, kako čudno kombinacijo smo imeli danes.

Ostanki rižote od včeraj in današnji pomfri, ampak dobro pa je bilo, dobro...., mi smo sploh eni taki čudaki, bolj je preprosto, raje imamo....

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti