petek: ražnjiči, džuvečev riž, paradižnik in paprika v solati
sobota: goveji zrezki v omaki z veliko zelenjave, pire krompir, regrat z jajci
nedelja: zelenjavna juha, pečena odojkova krača, pražen krompir, rdeče zelje, mešana solata
Julijapetek: ražnjiči, džuvečev riž, paradižnik in paprika v solati
sobota: goveji zrezki v omaki z veliko zelenjave, pire krompir, regrat z jajci
nedelja: zelenjavna juha, pečena odojkova krača, pražen krompir, rdeče zelje, mešana solata
Julija| mišzmoke je napisal/a: |
jgirl, a misliš strozzapreti? Te zanima testo ali omaka, ali oboje? lp mzm |
Danes: palačinke s češpljevo marmelado, kasneje pa sadna kupa iz jagod in banan ![]()
![]()
Svaljki http://www.kulinarika.net/recepti/14976/predjedi/nezni- z dodatkom čemaža.
Zelenjavna omaka in piščančji zrezki, solata...

Bojanca
Pri meni danes, preizkus, če žar dela:
Dela!
| jgirl je napisal/a: |
| ... Pa tudi za pogačo me zanima, kakšne vrste pogača je to? Imam rada izdelke iz pirine oz. polnozrnate moke. :) jgirl |
Ta pogača je iz pirine polnozrnate moke, vode, kvasa in soli, vzhajano 24 ur v hladilniku. Raztegneš po pekaču, obložiš po želji, jaz sem premazala s salso, pekla 10 minut, nato obložila z dušeno, mlado špinačo, stracchinom, mozzarello in vrnila v pečico še za 20 minut. Še na vroče sem narezala svež paradižnik (češnjevec)
Večina bi temu rekla pizza, a pri meni ima ta beseda strogo določen pomen
lp
mzm
Sem bila včeraj požrtna in sem izkoristila en blazen popust pred iztekom roka uporabe....
Tako imamo danes:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pleskavice
- čevapčiče
- paradajz, papriko, čebulo, ajvar...
O predvelikonočnem bremzanju ne duha ne sluha.Ne vem, če bodo vsi tisti pirhi in šunke 25.IV. sploh še pasali (narobesvet pika net KVAK
press)
Danes uradna otvoritev letne jedilnice, za kosilo pa smo pripravili: kurja juha z zdrobovimi cmočki, đuveč, puranji zrezek, paprika, zeleni radič, zdaj pa še sladoled, kavica in veliko sončka.
lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Caprese solata s popečenimi svaljki