Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kar par dni se nisem javila - ampak včasih so okoliščine take. Torej za nazaj ne bom pisala kaj sva jedla. Danes: domača gobova juhica, jabolčni štrudelj, kompot. Jaz: regrat z ocvirki. PIRNICA DOBRODOŠLA (tudi jaz sem še frišna). Timibonči Aja, pozdrav po dolgem času tudi za Ežoja. LEP SONČEN DAN VSEM!!!! timibonci

Pirnica dobrodošla

Danes pri nas: kurja juha s palačinkami, pečen svinj.vrat, bel fižol s črno redkvo v solati.

lp

sam_1336_595sam_1339_595

irenakr

Flajš zos, maul-tašne, salata s cviblnom. Danes. Jutri ne vem še, kake bodo govorne usmeritve.

Multivitamin

multivitamin

Sporočilo je spremenil(a) multivitamin dne 22. 2011 14:11

Violy, lepo v vrsto!!

Boš že pravočasno zvedla, ne prehitevej

Jaz danes:

-čemaževa rižota

-regrat brez jajčke

Se mi pa močno dozdeva, da bo ena mesna večerja padla danes, mi že kljun raste od te zelenjave

japaja

Danes, my favorite: Palačinke z domačo ribezovo marmelado ((((:

larci
Pirnica dobrodošla med nami! Ežoj se je nam puncam tako zasidral v srce, da ga začneš enostavno pogrešat, ko ga ni! Vsaj meni To je to Pri nas danes goveja juha z rezanci, krompir, popečeni zrezki z sirom, mešana solata (berivka, regrat in motovilec) Za posladek pa pečem skutin štrudelj.
V življenju je pač t*ako - da vedno nekoga ali kaj pogrešamo. Timiboncij timibonci
violy je napisal/a:
Ežoj, pa kaj je to na tebi, da te tele gospe in gospodične na forumu tako vse nagovarjajo stalno? Ali zato, ker si ogrožena sorta (moški, ki kuha) ali je kaj drugega? Tole mi je že kar malo nenavadno, ne vem, ne vem... Sumljivo je to, sumljivo violy
V podrobnosti ne grem, nekaj pa lahko kar javno oznanim: študent v najboljših letih, motorist, nobel se oblači, uporablja prefinjen jedilni pribor, sosedje so povedali, da mu je najljubše čtivo Ciciban, resen do amena, na potovanjih ne gre spat v hotel pod 5 zvezdic, popolnoma brez smisla za humor, gosti črni lasje primerno počesani na prečko in še kaj bi se našlo. Sej bi ti sam odgovoril, pa danes nima časa...dopoldne je hitel s pomivanjem oken, ker mu pride Vlado na obisk danes, pa še kosilo mu mora pripravit (je enkrat povedal, da mora dosti bolj okna zdrgnit, če pride na obisk Beti iz Londona, ker je menda bolj aklih) Če sem kaj pozabila, bo pa že sam povedal, ko se naklepeče z Vladekom in posodo pomije Ognjič
danes: kremna čemaževa juha in skutni štruklji, za nejedce štrukljev pa popečeni svinjski zrezki in pečen krompir in kremšnite beva

Brokolijeva juha, goveji zrezki v čebulni omaki po Rikovo (njegovi recepti so odlični), svaljki, zelena solata. Sladice pa nismo imeli, ker se moramo očistiti.

mamka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti