Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj, nista le dve novi ribi, odkar si bil na poti, jih je še nekaj, bo treba širit ribnik, o vrstnem redu bomo pa same, s perjem...

lp

mzm
mejačka, ne Kamasutra, tista knjiga je Kamo sutra (edino, če je ežoj napačno prepisal naslov ) violy, kot vidiš, je še ena poročena gospa vse priznala ...jaoooo. Ognjič

Pa japaja , tista zelena regica je tudi zelo nevarna . Skoči sem , skoči tja , pa je že pri ežoju doma !

Ja , en sam ljubi razvrat , pa se je pomlad šele začela . Kako že reče ežoj ? " ne moreš verjamet ! "

Lep , topel pomladni dan vsem

manca51

Alora, zelo sem vesela, da sem zdaj vaša prijateljica na kulinariki in da ste me tako lepo sprejeli.

Včeraj sva jedla:gobove kanelone, regrat in vanilijevo kremo s svežimi jagodami.

Danes bodo kar krompirjevi svaljki, jaz regrat, očka motovilec, pa seveda posladek - sadna solata.

Za jutri pa še ne vem, ponavadi se mi utrne zamisel za kosilo takrat enkrat v nočnih urah.

Moram povedat, da je zelo težko zadovoljiti mojega očeta, ki je na stara leta postal tako zelo izbirčen.

Ampak kaj, nikoli se ne ve, kakšna tečnoba bom jaz v njegovih letih.

Timibonči

timibonci

Danes pri nas brezmesno: krompirjeva juha, za sladico pa palačinke z marmelado.

P.s.: Babe, vas pa že pošteno meče pa kaj se na ubogega študentka spravljate

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 23. 2011 11:07

Timibonci, si lahko kar ponosna nase, da tako pridno skrbiš za očeta. Enkrat ti bo vse poplačano, medtem pa si boš nabrala veliko kulinaričnih izkušenj

Timibonci, ko si star in betežen..ali ješ kot uš vse po vrsti in si nonstop lačen ali pa ješ kot ščinkavček in si špičast in izbirčen pri hrani...tudi resnično ti neha dišat meso..planeš po sladkarijah....

..skratka, tistih nekaj let, mesecev, tednov...si ljudje v odhajanju zaslužijo skrb in pozornost in nežnost; na koncu koncev so šli skozi vse ujme in tegobe (in tudi veselja) in so že malce utrujeni.

To je moje osebno mnenje.

JanisJoplin, ne vem, če je Ežoj res tako ubogi..?Je resničen študent in je u nulo preštudiral kako in kaj In če me spomin ne vara, je eks...in se je na izkušnji kar nekaj naučil. Temu se reče napredek

Danes:

- ker ne piha, grem na pašo

Za posladek pa še nimam ideje....

japaja

Veš kaj Ežoj, tistega mačka pa ne spuščaj ven, saj je na moji travi polno mačje dlake. Sem si zaželela malo regrada pa je bila zraven tudi dlaka in pol ni bilo nič z zeleno solatko.

Ker je pa še malo zimsko hladno pa bo danes pečenica z zeljem.( moram ponucat)

franciska

japaja

Se popolnoma strinjam z tvojim mišljenjem, saj sem to doživela ssvojo mamo. Z leti se vse spremeni zahteve, počutje tudi razmišljanje. Vse pomembno ni nič več pomembno. Bi rekla, naraven proces, ki se ga zavedamo šele takrat, ko smo na tem.

franciska

In najbolj prijazno in elegantno, Franciska, je prikimavati. Vsi zadovoljni. Prihranimo veliko časa in živcev. Ker za spreminjanje in prevzgajanje starega človeka na žalost ni več časa.

Je pa včasih malce nerodno, ja. Ko siliš ljudi z zdravimi jedmi..mi je mama pri 90-tih in krepko čez, rekla:

"Ampak dej ga no lomt! Saj ne bom živela še naslednjih 50 let!? Pusti mi vsaj malo užitka"

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti