Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

In tu je tudi recept, da bo lažje: http://www.kulinarika.net/recepti/4504/mesne-jedi/svinj

Mogoče nasvet: brez vegete in jušne kocke

lp

mzm
miška, se strinjam, brez vegete in kocke regica

Danes je bila odprta nekakšna menza MM. Kuhanje za 9 odraslih in 4

Krem juhica iz bučk, stefani pečenka

juha_290_01peenka_290

kristalka s fižolom

solata_290_01

Za sladico: nista bili pripravljeni delat mufinčkov (enostavno ni bilo časa ), pa smo si privoščili sladoled in pujse pepe .

sladoled_290

pujse_290

tulka

, moram ukinit teran pri obrokih!

lp

mzm

Verjeli ali ne: Jetrne klobase, malo premalo slane za moj okus (sama kriva: Domača izdelava, kaj pa drugega.) priložim sliko, posneto na ne moj aparat, ko jo dobim.

Danes: Čokolino.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 25. 2011 05:02

Pridna! Bo pa priloga malo bolj slana, pa se bo izravnalo!

naor
Pri nas pa včeraj ni bilo lazanje, ker me je izsilila mlada voznica in imam razsut avto. Sreča mila, da sva bili obe nepoškodovani....Po šoku, ko sem prišla k sebi , sem popekla perutničke in pleskavico, zraven pa smo jedli pomfrit in paradižnikovo solato. Ker sem pozabila namočit fižol, bo danes solata s tunino in svedrčki v paradižnikovi omaki. Jutri pa obljubljena lazanja. Nedelja pa goveja juha in telečja pečenka, pražen krompir in redkev z fižolom in motovilec.
Trixi , samo , da sta vedve celi . Saj veš , pleh je pleh , nima duše . Je že moralo tako biti . L p manca51
Trixi Danes za kosilo: krompir z blitvo, pohane ribje palčke, za sladico ven na sonček beva

Pri nama  danes domača pica in krofi ter domači čokoladni poljubčki! Sem danes imela nek preblisk in sem malo napekla!

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti