Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

z moke, tale tvoja juhica zgleda takoooooo slastno Franciska, pa okno odpri JanisJoplin
Ja sama bom že zdržala, ne bom pa za med ljudi. franciska

Sestra, kaj imaš to na mozarelli - pistacije in baziliko in mešanico poprov ali kakšne druge začimbe? Mediteranske?  Pa še malo oljčnega oljčka mogoče?

Matr, sem radovedna ... saj se posipam s pepelom 

Blanchy
franciska je napisal/a:
Ja sama bom že zdržala, ne bom pa za med ljudi. franciska
Mislila sem zato, da bodo imeli še sosedje kaj od tega pa brez zamere, saj vsi vemo kako je, ko jemo fižol (vsaj pri večini) Pa da ne bom sam smetila: pri nas bo pa jutri pica s pršutom, bom prilepila fotko JanisJoplin Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 24. 2011 20:01

Za mišji repek ti manjka, Flanči!  Manjkajo ti pinjole, ja, začimbe so Mediteranske, vse ostalo si uganila.

Zakaj radovedna, saj zato tu "popamo" in pišemo, a ne.

lp

mzm

Hvala, miška - pinjole so pa itak pikica na i 

Tudi pri nas bomo tole v kratkem papali 

Blanchy
Danes ješprenj iz ekonom lonca s čičeriko, lečo, bobom in kupom zelenjave ter tremi suhimi svinjskimi uhlji.....naši trije 4nožni kosmatinci so jih bili zelo veseli Jutri pa verjetno kakšna rižotka iz divjega riža s porom in dimljeno skušo ter radič v solati Ninja24
Kako se pripravijo srčki v omaki?? Moj mož bi bil neizmerno vesel če bi mu jih pripravila, pa jih ne znam :( Pokora[/citat] jaz jih naredim na golaž način: veliko čebule podušim, dodam srčke, počasi kuham, dodam sol poper in paradižnikovo mezgo in omaka je tu anndreja Sporočilo je spremenil(a) anndreja dne 24. 2011 21:21

Ta teden smo jedli: goveji zrezki v omaki s kruhovimi cmoki, pasulj z domačimi dimljenimi klobasami, pohan zajček s korenčkovim pire krompirjem in špinačo. Mogoče komu pride prav za idejo.

Jejža
anndreja hvala. Bom sprobala. Drugače smo pa danes imeli govejo juhico, sarmice in pire krompir. Pokora

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti