Danes: segedin, polnozrnat kruh s česnom, za posladek za skutni srčki.
lp

Danes: segedin, polnozrnat kruh s česnom, za posladek za skutni srčki.
lp

| ežoj je napisal/a: |
đeniska: fotke ti niso ostre! Morda prehitro pritisneš gumb! Na polovici poti, moraš mal počakat, da aparat izostri, ali pa morda slikaš s premajhne razdalje ( oziroma bi morda mogla naštimat za slikanje od blizu ). Poglej navodila za fotoaparat! ežoj |
zraven pa še motovilec z rdečim radičem in
za sladico pa še potica iz zamrzovalnika, bila kot sveža
Danes; široki rezanci( domači), kislo zelje in od včeraj malo pečenke
in solata ledenka s fižolom
LpEžoj a znaš tud šivat. Ti si pa res vsestranski.
irena66Danes: ocvrte perutničke in rdeča pesa.
Jannaa| mamamia je napisal/a: | ||
Oziroma torta Saint Honore, ena najbolj znamenitih fancoskih slaščic Mamamia
|
Jooooooj, mamamia, kje si bila včeraj s tem imenom, ko sem kot nora iskala recept za to torto ![]()
.
V slaščičarski šoli so ji rekli Dublin torta. Recept sem izgubila
, zato sem vse količine sestavin dala "od oka"
.
Z malo smeha, neuspeha, sreče, ... je na koncu nastala
torica
.
Nedelja: Tole na sliki plus vino tinto.

Danes: Čili malo grškega jogurta namesto smetane. Njamsi! Pivo in popečene hruške za desert.
Ma irena, kot je beva povedala, mi študenti moramo prijet za vsako delo. Pa ni kaj za pokazat, rekel bi študentska posla. Smo imeli žurko, pol se to prelevi v nekaj več ( trave niti ne omenjam ) od tu do razvrata je le en korak, pa se je eni tolk mudilo, da mi sleče edine hlače, da jih je strgala. Da bi hodil na predavanja s strganimi hlačami pa tudi ne gre, pa sem jih mogel zašit:

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Enostavna zelena juha