Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes telečja obara z zdrobovimi cmočki pa kruh, za posladek nekaj nekulinaričnega; Jutri ??? JanisJoplin

Po nekaj dneh kave spet kuhamo :

Danes:

- sadna solata (brez pomaranč ne gre)

- krem juhica iz blitve, kopriv in čemaža

- zapečene testenine (se reče gratinirane al kako) z blitvo, koprivami, čemažem, skuto in smetano ter sirom

Posladek:

- odvisno od razpoloženja

japaja
pri nas : goveji zrezki v omaki, gluhi štruklji, radič s krompirjem, za posladek čokoladna dekadenca beva

multivitamin je napisal/a:

Elaphus,

zadnjič si je najina spoštovana kolegica japaja zaželela nekih pomladanskih fedrov. Ji lahko pošleš,če maš viška.

multivitamin

Ooooooooooooooo, kaj pa še, ni šans!!!! Tisti fedrčki, ki jih mam jast doma, so samo zame!!!! Se mi kolca že od takrat, ko sem jih sploh spustila na prosto!!!! Ankol več ne naredim takšne napake!!!

lp

cervus

SREDA:

Goveja juhica; meso iz juhe, strganci s skuto, zelenjavni mix; zelena solata:

picture_4171_595

Pozdravček!

elaphus je napisal/a:

multivitamin je napisal/a:

Elaphus,

zadnjič si je najina spoštovana kolegica japaja zaželela nekih pomladanskih fedrov. Ji lahko pošleš,če maš viška.

multivitamin

Ooooooooooooooo, kaj pa še, ni šans!!!! Tisti fedrčki, ki jih mam jast doma, so samo zame!!!! Se mi kolca že od takrat, ko sem jih sploh spustila na prosto!!!! Ankol več ne naredim takšne napake!!!

lp

cervus

.....................................................................................

lp

mzm

Prov, kr sama mej tiste amortizerje!

japaja
Včeraj pri nas: - gobova juha s krompirčkom - za sladico skutina pita z borovnicami Danes: - ajmoht in žganci Jutri: - testenine brez glutena + omaka iz lososa in parmezana flinko

, a smo že tam, a že gladovno stavkamo?!

Danes: nedolžna jota

sdc14313_595

in muffini, ki jim je v naslovu pisalo, da so bolj zdravi, sem morala hitro probat

sdc13228_595

seveda, tudi pomaranče niso manjkale.

lp

mzm
Danes, še malo včerajšne obarein tole za po vrh Lp arima arima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti