Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj , res si faca , na vse se spoznaš . Me je kar strah , da bi te kakšna s Kulinarike hotela posvojiti . Lp manca51
Sem nova in ker vidim, da se imate fino se vam bom občasno pridružila. Lepo pozdravljeni, lepo vas je brati. Pri nas bo jutri bolonska omaka z makaroni in zelena solata. Za sladico pa nič. franciska
Danes: repa ,pečenice in ajdovi žganci. franciska, dobrodošla med nami. Milži Sporočilo je spremenil(a) Milži dne 15. 2011 21:16

prste stran od ežoja  a ne, sajbermamca?

tulka
Franciska , dobrodošla ! Res je KulSlo super. Že večkrat sem se skoraj do solz nasmejala. Lp manca51
Tulka , ja , tace stran od ežoja. Kaj pomeni sajbermamca ? Lp manca51
Hvala za dobrodošlico in ne skrbite za Ežoja, pri meni je varen tudi kar se njegovih kosil tiče. franciska

mišzmoke je napisal/a:

Danes polnozrnati fedrčki () s porom

mzm

Moji doma so (še) nedotaknjeni. Ampak zadnje čase so fedrčki mal velikokrat na jedilniku mzm????!!!!!!!

lp

P.s. Da ne bom samo smetila:

četrtek: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo

petek: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo

sobota: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo

nedela: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo

ponedeljek: matevž, rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo

torek: matevž,rdeče zelje, pečena piščančja prsa s kožo

sreda: kar bo, pač bo - sam, da ne bo več zgoraj naštetega

cervus
Danes: zelenjavna juha, ponfri krompir, losos, bučke vse pečeno v pečici, zelena solata Jutri: zelenjavna juha, puranovi zrezki na čebulni omaki, riž, brokoli, zelena solata NENA58

jade je napisal/a:

.......................................................................

Aja drugače kar se tiče kuhinje on mato vedno pospravljeno iz zglancano in prt popeglan na mizi v nulo. Kok se je revež moral matrat, da je vse to razmetal samo zaradi ene fotke.

Sporočilo je spremenil(a) jade dne 15. 2011 18:59

Matr, ste pa res naivne, edino me je jade pošinila! Pa drugač, kaj pa je narobe, če me kakšna posvoji za kak dan? ( pa me pusti, pa druga posvoji, seveda, sam da ne bo moj študij trpel, konec koncev študenti imamo obveznosti ).

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti