Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

kulinarika_721_595

lp goga
Sreda; S češpljami in robidnicami polnjeni cmoki,mešan kompot Četrtek; Špageti bolognese, motovilec(z domačega vrta) Petek; Granedirmarš, kakor ga je delala moja stara mame, z obilo ocvirkov in čebule, radič zadnji domači, klementine Sobota; Brokoli krompirjeva juha, golaž, riž z zelenjavo in koruzo, solata(kupljena) z fižolom Kaj bo jutri še nevem točno, prav gotovo pa domača goveja juha z mozkovimi kostmi, čeprav nekatere pravijo, da ni zdrava arima
Danes: Kolerabin pire s peceno svinjsko kraco Amelia

Amelia, tole pa vabljivo zgleda! Kakšno gorčico imaš? (če je gorčica)

lp

mzm
Gogad , meni je pa zelo všeč tista tvoja slikica zgoraj . So to oblečene hrenovke al kako se temu reče ? Zgleda zelo zanimivo in dobro . Rada bi pripravila to za mularijo , za popoldansko malico . Mi zaupaš prosim vsaj približen recept ? Hvala , l p manca51
mizzmoke, ja, to je francoska dijon gorcica zelo okusna. Lep vecer se naprej vsem na Kulinariki! Amelia
danes kuhamo: svinjske zrezke v omaki s pršutom in parmezanom, pire krompir, radič v solati, za sladico pa sprehod po sončku beva

NEDELJA:

Goveja juha, pečena sv. rebrica, korenček in brst. ohrovt, s slano skuto nadevan krompir - pečen v pečici, zelena solata:

picture_4154_595

Pozdravček!

danes:

goveje-kurja juha z domačimi rezanci, svinjski kremenateljci na žaru, pire krompir, porova omaka, solata (endivija, motovilec, rdeč radič, krompir, jajca), čokoladna torta Noa,

micogica

Danes:

- 400 m rekonvalescentno aperitivnega sprehoda

- medtem so se spekla svinjska (no, smo jih očistili, niso bila prav nič svinjska) rebrca s tisto popasto omakco.......

- mešana solata

- sok iz rdečih pomaranč

Posladek:

- današnji dan je posladek že sam po sebi

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti