Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

LeINA, wauuu Super zgledajo, jaz bi tudi take zavitke .Imaš kakšno formulo za tole? Sicer kapo dol tudi drugim foto-kuharjem (in kuharicam, seveda!) beva
Danes: goveji zrezki,svež kruh, zelena solata, rukola, od včeraj še marmorni kolač. Potem v lov na dobre orehe, se mi je zaluštalo potice Ežoj, en delček balkanskih korenin še vztraja :) Saša
Včeraj: goveja juha z kroglicami, kisla repa, pečenice, pire krompir, hrenovka, sladica Danes: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, solata, kompot Jutri: goveja juha z gresovimi cmoki, puranja rižota z zelenjavo, zelena solata z radičem, jabolčni štrudelj NENA58
Danes: sarme Jutri: pasulj JanisJoplin
Goveja juha, mesna omaka, paradižnikova omaka, testenine, solata, še od včeraj skutno-borovnivčev zavitek

Danes:

- korenčkovo zdrobova juhica

- ploščati špageti s satarašem

- solata iz svežega zelja, korenčka, peteršiljeve in zelenine korenine (no, gomolja, da me ne bo kdo na besede lovil...)

- pa nazaj v pojstlo

Posladek:

- ker se pomaranče še niso prikotalile do sem, bo dobra tudi ena žlička pomarančnega slatkota

- pol se grem pa zluftat

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 04. 2011 14:16
danes kosilo: grahova juha, kuhan riž, svinjski zrezki v naravni omaki ( za ene pa v curry omaki z ananasom), za sladico jogurtova bomba z borovnicami Za jutri še vem točno kaj bomo kuhali, za sladico bo pa sigurno jogurtova bomba beva

Danes sem mogel po opravkih v metropolo, pa če sem že, da pogledam, če imajo kaj srdel: niso imeli.

Danes pri meni, brez srdel:

img_8287_595

Tega pa še nisem povedal: po kosilu se prileže meditacija o dovršenosti vesolja------------, no sedaj veste.

ežoj

Še dobro, da imaš "odprto kuhinjo"...sicer vesolje ne bi bilo dovršeno, ti povem!

japaja
makaroni (svedrki) s korenčkom in bučkami, zelena solata s fižolom ... posladek: glede na to, da so izpiti mimo torej se mi ni potrebno sladkati z izpitno literaturo, sem si privoščila ke!! tunna http://titabota.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti