Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri ribniku organiziral dežurstvo, nikoli ne veš kdaj bo kakšno kofetarico ( bog ne daj ) trofila kakšna aritmija ( zaradi preveč zužitega kofeta ) in se ji bodo zaluštale zlate ribice, pa kako to bodo razumeli njeni domači.............

Danes pri meni, čorba od ohrovta:

img_8104_595

ežoj
Danes: rižota s suhim paradižniki in rukolo, zrezke, zelena solata breskva

Danes:

- doma spečena pica iz vsestranskega testa (še kar uspela)

- cockta

- klementine

Posladek:

- kontrola spomladanskih oblačil (nekje baje že zvončki kukajo iz zemlje)

japaja
Včeraj: popečen piščančji file, prosena kaša, dušen koromač, solata s korenčkom Danes: graham rezanci z rdečo papriko in dimljenim lososom, solata Jutri: mariniran popečen tofu s praženim sezamom, krompir v kosih, paradižnikova omaka z začimbami, endivja Ninja24
Zaradi bolezni imamo kar po dva dni enako tor: ješprenj, domač kruh sre: ješprenj, vanilijev puding z ananasom četr: puranji golaž, polenta, zeljna solata s porom pet: golaž, pire pa dobro zdravje vam želim,lp tabu

Mi pa ševedno zelenjavno juho in baklavo tolčemo.

lp

mzm
jaz pa vztrajam pri joti :D jutri je pa petek, grem na lepše jest (beri: uživati ugodnosti študentske prehrane na bone, in to ni mišljeno sarkastično :P) tunna http://titabota.blogspot.com/

No, saj srnin golaž z njoki in zelena solata s koruzo sta spodobno kosilo, a ne, čeprav te postreže natakar(ica). Je bilo dobro, ja.

rimljanka

Popečen file škarpene, mediteranska zelenajva, krompir, mešana solata:

imgp9336_290

MM

Četrtek: Popolna solata :) mešano zelenje z vinaigrett polivko in polpeti iz rakovičjega mesa. Popečen kruh z olivami za priviligirane. Speculaas piškoti, domači, samo ne iz moje kuhinje. Skok v trgovino, potem pa kozarček Chianti-ja.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti