Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Presno zelje in kruhovi cmoki.

Jannaa

SOBOTA:

Kurja juha z rezanci, pražen krompir, panirani piščanec, zelena solata, rdeča pesa; 

Skutno/višnjev zavitek, kokosove šnite:

picture_4010_595

Pozdravček!

Danes je bil za kosilo zadolžen mož, zato.... halo pica xxx:

pica-uk_290

Z moje strani pa nutelina torta z :

nutellina_torta_290

MM

Sporočilo je spremenil(a) morska medvedka dne 15. 2011 16:13
Danes: Zrezki narezani na rezance v omaki, krompir pecen v pecici brokoli Amelia

Danes: pečena kri, čebula, kruh

Jutri: goveja juha s cmočki, svinjska pečenka, pražen krompir/riž, dušene čajote, motovilec

Petya
Četrtek; ohrovta enolončnica in hrenovka Petek;cvetača, korenje,krompir,paradajz v solati, ribe ker jih nejemo vsi so bili še polpeti, zato jih je nekaj ostalo še za soboto zraven pa še domači široki rezanci z gobovo-paradižnikovo omako in skledo radiča Lp arima
Danes (in včeraj) letalsko kosilo, jutri pa nekaj domačega, juhica 100%. Slikce pridejo v naslednjih dneh, LP Saša

Danes: juha iz sv.hrbtišča z rezanci, pražen krompir, brokoli, meso iz juhe in zeleni ter rdeči radič, za zdravje pa  1 dcl domačega.

Lep dan!sam_0916_595sam_0917_595

irenakr

Matr, kaj tukaj vse zveš: nekateri ne jedo rib. Pa to je škodljivo, vse sorte boleštin te lahko doletri če ne ješ rib. Ne morem verjamet...........

una druga pravi: 1 dcl rdečega domačega za zdravje! Ja ljuba duša, še boste zboleli, kaj je to en deci, par kaplic. Recimo, za eno švoh žensko ene dvakrat po dva deci bi bil en tak minimum.

V moji familiji ni takih, ki ne jedo rib ( če bi bili, bi se jih javno odrekel, pa spet ne bi bili v familiji ).

Včeraj, družinska večerja recimo, ribja pojedina: hobotnica v solati, škampi na buzaro, mečarica in orada ( cipli ostali za mene, za drugič ). Za posladek, mađarica s dvojnim čokoladnim prelivom.

Danes, pospravljanje ostankov od včeraj:

img_8120_595

ežoj

Danes enostavna musaka, pečene paprike, nutellina torta od včeraj:

imgp9378_290

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti