Presno zelje in kruhovi cmoki.
Jannaa
Velikonočni toast
Presno zelje in kruhovi cmoki.
JannaaSOBOTA:
Kurja juha z rezanci, pražen krompir, panirani piščanec, zelena solata, rdeča pesa;
Skutno/višnjev zavitek, kokosove šnite:

Pozdravček!
Danes je bil za kosilo zadolžen mož, zato.... halo pica xxx:

Z moje strani pa nutelina torta z
:

MM
Danes: Zrezki narezani na rezance v omaki, krompir pecen v pecici brokoli Danes: pečena kri, čebula, kruh
Jutri: goveja juha s cmočki, svinjska pečenka, pražen krompir/riž, dušene čajote, motovilec
Petya
Petek;cvetača, korenje,krompir,paradajz v solati, ribe ker jih nejemo vsi
zraven pa še domači široki rezanci z gobovo-paradižnikovo omako in skledo radiča
Lp Danes: juha iz sv.hrbtišča z rezanci, pražen krompir, brokoli, meso iz juhe in zeleni ter rdeči radič, za zdravje pa 1 dcl domačega
.
Lep dan!

Matr, kaj tukaj vse zveš: nekateri ne jedo rib. Pa to je škodljivo, vse sorte boleštin te lahko doletri če ne ješ rib. Ne morem verjamet...........
una druga pravi: 1 dcl rdečega domačega za zdravje! Ja ljuba duša, še boste zboleli, kaj je to en deci, par kaplic. Recimo, za eno švoh žensko ene dvakrat po dva deci bi bil en tak minimum.
V moji familiji ni takih, ki ne jedo rib ( če bi bili, bi se jih javno odrekel, pa spet ne bi bili v familiji ).
Včeraj, družinska večerja recimo, ribja pojedina: hobotnica v solati, škampi na buzaro, mečarica in orada ( cipli ostali za mene, za drugič ). Za posladek, mađarica s dvojnim čokoladnim prelivom.
Danes, pospravljanje ostankov od včeraj:

Danes enostavna musaka, pečene paprike, nutellina torta od včeraj:

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem