Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA:

Ričet s skuhimi rebri:

picture_3993_595

Pozdravček!

Danes:

- krem juhica iz čemaža in ovsenih kosmičev, dobro začinjena z muškatnim oreškom in peteršiljem in kančkom mleka (brez popra - belega - ne gre)

- špagetki s prelivom iz čemaža in mešanice sladke in kisle smetane ter pikico ostankov sira

- riban sir po želji

- en tavelik pladenj pohanih puranjih filejev za ortomesojede

- pomaranče

Posladek:

- šah (ena na ena)

Zmagovalec pomije posodo (crknu stroj KVAK)

Ežoj, še vedno ne vem, po katerih kriterijih opredeljuješ ženske za RES PACKE? (vprašam lohk, briga me pa nič??!!)

japaja

Zelenjavna juha (leča, grah, korenček, brokoli...), palačinke s hruškovo marmelado.

lpsam_0902_595sam_0905_595

irenakr
Zelenjavna juhca (korenček, por, brokoli, cvetača,gomoljna zelena, kurja kocka, pest ribane kašice),skutne palačinke ,jabolčni kompot.

Lignji in krompir v pečici. Motovilec z jajčki. Kozarček

Vilma
jota ... tunna http://titabota.blogspot.com/

Makaronflajš in endivija s krompirjem.

Jannaa

japaja, a ti mene mal za*ebavaš, ali kaj? Pa menda si ja vidla kako je pri meni: vsepovsod puščajo tiste kontracepcijske tablete. Ne rečem, da si tudi ti taka. Evo ( če te to potolaži ): ti nisi pri meni nikjer puščala po mizah nobenih tablet. Vredu?

Danes grem mim vaškeg ribnika:

img_8100_595Torej: skuše s ajdovo kašo in " štibli " od blitve ( slednje dve postavki nista iz vaškeg ribnika ).

ežoj
pri nas danes: pečen piščanec, pečen krompir, radič s koruzo, za sladico še ostanki jabolčne rolade jutri bo : kremna česnova juha,mesno-zelenjavna lazanja, radič in korenček v solati v petek pa bo: matevž, kisla repa in pečenice beva
Danes: mineštra in vanijijeve palačinke z gozdnimi sadeži breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti