SREDA:
Ričet s skuhimi rebri:

Pozdravček!
SREDA:
Ričet s skuhimi rebri:

Pozdravček!
Danes:
- krem juhica iz čemaža in ovsenih kosmičev, dobro začinjena z muškatnim oreškom in peteršiljem in kančkom mleka (brez popra - belega - ne gre)
- špagetki s prelivom iz čemaža in mešanice sladke in kisle smetane ter pikico ostankov sira
- riban sir po želji
- en tavelik pladenj pohanih puranjih filejev za ortomesojede
- pomaranče
Posladek:
- šah (ena na ena)
Zmagovalec pomije posodo (crknu stroj KVAK
)
Ežoj, še vedno ne vem, po katerih kriterijih opredeljuješ ženske za RES PACKE? (vprašam lohk, briga me pa nič??!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Zelenjavna juha (leča, grah, korenček, brokoli...), palačinke s hruškovo marmelado.
lp

Lignji in krompir v pečici. Motovilec z jajčki. Kozarček ![]()
tunna http://titabota.blogspot.com/Makaronflajš in endivija s krompirjem.
Jannaajapaja, a ti mene mal za*ebavaš, ali kaj? Pa menda si ja vidla kako je pri meni: vsepovsod puščajo tiste kontracepcijske tablete. Ne rečem, da si tudi ti taka. Evo ( če te to potolaži ): ti nisi pri meni nikjer puščala po mizah nobenih tablet. Vredu?
Danes grem mim vaškeg ribnika:
Torej: skuše s ajdovo kašo in " štibli " od blitve ( slednje dve postavki nista iz vaškeg ribnika ).
breskva Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi