Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponedeljek: kisla juha iz mesa in jabolčni zavitek Torek: gobova juha, zlate ribice (http://www.kulinarika.net/recepti/13630/mesne-jedi/zlat), dušen riž, mešana solata (paradižnik, kumare, paprika) Sreda: pica Četrtek: mesna juha, pražen krompir, piščančji fingersi pečeni v pečici, solata iz radiča z jajčko Petek: kisla repa, prekajen svinjski jezik Sobota: bo tašča kuhala ker naju hoče imet na kosilu, kave pa ne boma pila, ker skuhajo obupno sladko Nedelja:goveja župca, govedina iz juhe, pražen krompir, hren z jajčko in jabolkom pe3ca

Goveja juha iz zmrzovalnika, piščanec pripravljen za peko od PP in kitajsko zelje s smetanovim prelivom. Smo vsi bolni, ni moči za dolgo stanje pred štedilnikom.

Vilma

ČETRTEK:

Smetanovi cmoki, gobovo/korenčkova omaka, zelena solata:

picture_4000_595

Pozdravček!

Nb, eno vprašanje zate: kaj je to lotarinska špehovka? Sem iskala v bazi in nisem našla. Izgleda zelo njam..

Čaki mal Pe3ca, ne mi rečt , da pri vas jeste zlate ribice ??? Une k plavajo al kaj ?? hedonist

Sem že našla.. narobe je bilo napisano.. Njam. Super stvar, ki bo jutri na jedilniku.

Lp

dragička je napisal/a:

Gogad, zakaj te pa strežejo???

Pozdravček!

Ko pridem iz službe je kosilo na mizi,samo postreže mi....

Danes -krompirjev golaž...ampak še kar čakam,še ni kuhano,je preveč okol letal...

lp goga
hedonist je napisal/a:
Čaki mal Pe3ca, ne mi rečt , da pri vas jeste zlate ribice ??? Une k plavajo al kaj ?? hedonist
Zakaj pa ne bi jedli? šala mala (Zlata) ribica rečemo mi svinjskemu fileju oz. ombolu. Zakaj pa jo je avtorica recepta poimenovala zlata, pa ne vem. Najbrž je to tisti ta tanjši in krajši del, ki se drži fileja (uporabljamo jo tudi namesto pljučne pečenke za biftek) Imam na torkovem jedilniku povezavo do recepta....je zelo okusna zadeva pe3ca Sporočilo je spremenil(a) pe3ca dne 13. 2011 15:50
Škoda, sem mislil, da gre res za zlate ribice. Sem si ogledal link, Anamarijin recept . hedonist

Kitajsko zelje s krompirjem, ocvrti sir.

13.3._kitajsko_zelje_pohan_sir_595 

Nena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti