Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri sosedovih se ni dalo dobit nič ( niti kruha ), sicer nisem vprašal, kar predpostavljam. Torej sem mogel sam nekaj skuhat oziroma spečt: svinjska rebra in krompir:

img_8077_595

japaja se neki nič ne oglaša ( ne, ne , ni pri meni za posladek ( čeprav se je ne bi branil ) odkod vam to ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 09. 2011 16:08
Elaphus, hvala za odgovor. Se vidi, da ne kupujem teh stvari, bom pa probala. Že zaradi izgleda, verjamem pa, da je tudi okusno. Hvala!
Sicer je danes nedelja, delam 12 ur, moji pa si doma pogrevajo bograč, ker ga je včeraj kar precej ostalo. ponedeljek: zelenjavna juha, slivovi cmoki, kompot torek: krvavice, kislo zelje (dušeno na suho), restan krompir, (za mene pa malo krompirjeve solate) sreda: domači široki rezanci z zelenjavno-mesno omako, radič s fižolo in koruzo galja

Danes klasika: goveja juha, govedina iz juhe in pražen krompir ter motovilec z jajčki.

Včeraj pri mami odojek, pečena rdeča paprika, popečene bučke in korenje. Pa solata, seve.

Vilma

Ker sta bili na sporedu sobota in nedelja, kuha seveda mami (se pravi jaz) in tako je bil včeraj na sporedu pire krompir, haše ali lečina omaka (po želji - čeprav je bila lečina omaka odločno preslana - nisem vedela, da je leča v konzervi že soljena ) in pesina solata.

Danes pa široki rezanci, piščančji paprikaš in zelena solata s fižolom.

Jedi niso bile tako pretresljivega videza, da bi jih bilo treba fotografirati

cervus

polnozrnata pašta z aromatičnimi puranjimi šibrami

sdc12832_595

skleda svežega , mandarine in pomaranče

p.s. Elaphus, a y kromosom v familji ima konec tedna prosto?

lp

p.s.2: med mojim "ustvarjanjem" sem že dobila odgovor

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 09. 2011 17:14
LEP POZDRAV! SOBOTA: GOLAŽ IZ STROČJEGA FIŽOLA, PIRE KROMPIR NEDELJA: OCVRTI PURANJI ZREZKI S SEZAMOM ( lahko tudi s korn fleksom ), riž z grahom, mediteranski krompir, zelena solata z arašdi ponedeljek: ciganski zrezki ( zrezki v omaki z jurčki in kislimi kumarami, svaljki ali njoki ), zeljna solata s fižolo torek: makaronovo meso iz mletega mesa, soalata sreda: mineštra, sirovi štruklji četrtek: polnjena pleskavica, pire krompir, paradižnik s papriko petek: ocvrta nabodala sir + šunka, francoska solata PA DOBER TEK! SPETJA

Vabljivo zgleda tale pašta! Kdaj bo te zime konec, jaz bi kar naprej nekaj mlela, kile pa gor! Spomladi je vse drugače, greš ven, kaj konkretnega počneš, ne pa kar naprej te lonce premtavaš in se potem še bašeš. A vi tudi?

naor
Danes: Pecen gosji file (dva zmrznjena kupljena zelo poceni za martinovo, peceno sele danes uh, nobenega reda ni pri meni) krompir iz pecice, strocji fizol v solati. Amelia
Danes; juha,dušena kisla repa,krompirjevi svaljki, telečja pečenka višnjeva rezinain tole je pa večerja ob kulinariki LP arima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti