Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj fižolova juha, dödili in rdeča pesa Danes včerajšnja fižolova juha, kapesante za predjed, školjke in kozice na buzaru, svež vrtanik Zdaj nas čaka še večerja, ki bo zunaj. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 08. 2011 18:57

Danes: kašnate klobase, kuhano kislo zelje, kuhan krompir, jabolčni zavitek
Jutri: pečen piščanec, kruhovi cmoki, endivija

Petya

SOBOTA:

Goveja juhica, nadevana puranja pečenka s pomarančno omako, "triplex" (korenček, krompir, brokoli - zapečeno), grah s črno redkvico in bučnim oljem, zelena solata; rolada:

picture_3982_290picture_3979_290picture_3975_290

Pozdravček! 

Jutri bomo pri nas kuhali: Testenine, zrezke v gobovi omaki in skleda solatke. marec
Petek: zelenjavna juha, pečene postrvi, pire krompir, dušena blitva, zelena solata Sobota: goveja juha z ribano kašo, dušeno sladko zelje z krompirjem, pečenice Nedelja. goveja juha z ribano kašo, panirani piščančji zrezki, pire krompir, brokoli, zelena solata z radičem, pita z ribezom in borovnicami NENA58
Danes: pečeni piščanec in dunajski zrezek za moža , pečen krompir, mešana solata Juha pa po želji. Smo hoteli narediti musako, pa v trgovini ni bilo govedine, samo svinjina. Samo mleto svinjsko meso pa ni ravno idealno. Ali kdo kaj ve o tem? Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 09. 2011 13:41
Danes bučkina juha, krompirček in nadevan paradižnik pečen v pečici, ocvrti lignji v kokosovi masti in zamorček v srajčki. lp, pinka

Včeraj: Preveč skuhana fižol in špargeljni (v ustih je v trenutku nastal pire), zelenjavna lazanja (kar dobra) in roast beef. Preskočila pečen cel paradižnik (po moje je imel vsak vsaj pol kile), žemljice in solato. Slednjo sem pojedla eno gromozansko skledo zgodaj popoldne.

Danes: Philly cheese steak sendvič, eden od teh odprt (ali open face, ker bo drugače prevelik, manjšega se mi pa ne zdi delati ). Zelena solata s vodno krešo. Zraven paše vsaj malo (nisem prevelika ljubiteljica slednjega). Še zalogo potice moram narediti za v zmrzovalnik.

Ponedeljek in torek: Segedinar, goveji, seve.

Vanja

Goveja juha z rezanci, polnjen piščanec, pražena zelenjava in zelena solata.

Jannaa

Moja kuhinja je zaprta .

Pri sosedovih smo dobili:

- govejo juho z rezanci

- meso z juhe

- hren s smetano

- pohano

- pire

- solato

Moja sladica bo z zamudo. Popoldne dobi vsak košček jogurtove .

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti